Izz96
Fanka BB :)
Napisz do Paulina97, na pewno Cie dodaTeż chciałabym, jestem tu stosunkowo niedługo, ale nie zdążyłam zaczepić o listę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz do Paulina97, na pewno Cie dodaTeż chciałabym, jestem tu stosunkowo niedługo, ale nie zdążyłam zaczepić o listę.
Tak się cieszyłam że nikt nie zauważył a krótko po tym co wam tu napisałam podszedł do mnie kolega z działu obok i mówi że widzi ze coś brzuszek mi urósł na kwarantannie.. przyznalam się że za chwilę 4 ms. Nie ma co ściemni ac i tak będę musiała powiedzieć.To dobrze, że żadne wścibskie oczy Cie nie wypatrzyły, bo u mnie to już po samej bladość i przymuleniu zdiagnozowały ciążę. Pewnie wszyscy wiedzieli o tym zanim nawet zdążyłam to potwierdzić u gina.
Wow.. Więc oczekujesz córci czy synka? Nieźle. Taaak wcześnie w 12 tcJa już po wizycie dzisiaj 11+4 dzidzia ponad 5cm serduszko 180 ale doktor powiedział że prawidłowo. Nawet powiedzial mi płeć didziusia
No widzisz, wykrakalaś sobieTak się cieszyłam że nikt nie zauważył a krótko po tym co wam tu napisałam podszedł do mnie kolega z działu obok i mówi że widzi ze coś brzuszek mi urósł na kwarantannie.. przyznalam się że za chwilę 4 ms. Nie ma co ściemni ac i tak będę musiała powiedzieć.
Zero zdziwienia. Powiedzial ze zauważył i jest spostrzegawczy.
Zastanawiam się czy inni też coś zauwayzli a tylko nie chcieli mi głowy zawracać?? Ahh wcale się nie cieszę że ciąża lekko już widoczna ale z drugiej strony po tak dopasowanych ciuchach jakie miałam dziś może po prostu nie dało się nie zauważyć
No taka mam nadzieje ale wiesz obawy mam ale jestem dobrej myśli :*No to tym lepiej ja jestem już w 12, i objawy mam dalej nieduże lekki ból piersi, wyczuwalny przy dotyku i w sumie tyle
Ooo ja tez mam 1.03 prenatalneWitam wszystkie przyszłe mamy
Jestem nowa na forum, to moja pierwsza ciąża. Termin z OM mam na 14.09, pierwsze badania prenatalne 01.03. Jak Wam mija sobota? U nas ciężko, dzień zaczął się dopiero o 15.00
Napisz wiadomość prywatną do @Paulina97Ej ale jak,juz jest prywatne nasze forum?!
Do kogo musze napisać aby sie zglosic?
Super to będziemy się wspierać emocjonalnie a na kiedy masz termin ?Ooo ja tez mam 1.03 prenatalne