reklama
Martynax
Fanka BB :)
Marcelina007
Ja ci depcze po piętach 10+0 mdłości znikome ale ni z dupy potrafi mnie zwymiotować. Zeszłam ma dół do mamy i poczułam zapach gotującego się obiadu i musiałam polecieć na pawia niestety.Cześć dziewczyny [emoji846]
Jak mija Wam weekend? Mnie od wczoraj zaczęło mdlić podczas mycia zębów, nie miałam tak wcześniej. Jeszcze dziś w pracy i odpoczynek . Dziś mam 10t2d , która z Was jest w tym samym tygodniu?[emoji4]
Elodia
Eee, jak dobrze że mam nastolatkę w domu [emoji1787]Narazie nie, rano się nie da (bo syn zwykle nad ranem do nas przychodzi), potem jest w pracy, a wieczorem czuję się okropnie i ledwo żyję [emoji16] przeżyje, jak kocha to poczeka [emoji16] zresztą to wyjątkowa sytuacja, mąż rozumie [emoji6]
Jeden objaw mi przechodzi, a mianowicie, niechęć do seksu cos idzie sobie w pizdu [emoji23] mąż bedzie miał wynagrodzone czekanie, bo od testu tylko [emoji509] i [emoji123] hehe [emoji23][emoji23] ale to chyba ten objaw alurat mo_e sobie iść w długą, z niechęcią do seksu dziwnie się cuzłam [emoji23][emoji23]
Martynax
to mi aplikacja inaczej liczy, tez mam termin 19.09 i mi pokazuje 9+6Ja ci depcze po piętach 10+0 mdłości znikome ale ni z dupy potrafi mnie zwymiotować. Zeszłam ma dół do mamy i poczułam zapach gotującego się obiadu i musiałam polecieć na pawia niestety.
Elodia
Ja mialam wczorja taki ból, jakby naciągniete wszystko na maksa tam na dole było, to obróciłam się na bok i od razu przeszło. Wszystko tam mamy napięte i dlatego tak pobolewa :-)Dziś miałam taki tępy ból w podbrzuszu na dole, po prawej stronie bliżej pachwiny. Może więzadło. Wzięłam nospe. :/
Cantosowa
Moderator
Pewnie będzie na cycy, ale można jeszcze odciągać pokarm :-) nie mówię, żeby się spić, ale prosecco wejdzie! Chyba że na dobre wystarczy mi perlage, ale wątpięOj to ambitne plany masz
Ja myślę że maluch będzie na cycu to raczej 0%
helloitsmeanna
U mnie to gladziutko chyba 0,5 l allow weszło, barmany sobie robiłam do rana, ale wtedy zarodek nie był zagnieżdżony. Ostatni raz piłam i paliłam 3.01 na urodzinach siostrzeńca, zaczęłam wtedy lekko krwawić i myślałam, że okres, to implantacja była i 7.01 bladziutka kreska. Ten alkohol wtedy nie miał absolutnie znaczenia. Po teście ostatni raz jeszcze konno jeździłam, ale tak już na pół gwizdka... Następny alkohol za rok w Sylwestra!
To nie dość ze nam sie terminy zgrywają to jeszcze w ten sam dzień test robiłyśmy ja w wigilie tez i winka nie żałowałam, ale to chyba nawet zagnieżdżone nie było :-)
reklama
Cantosowa
Moderator
Ja mam segregator i jestem zadowolona, kupiłam majtki i są beznadziejnej jakości moim zdaniem, poza tym krzywo uszyte i wchodzą w tyłek. Kiedyś myślałam o koszuli, ale nie mam ciśnienia.Wiem, ze jeszcze wcześnie, ale... Czy któraś z Was może myśli o zakupie produktów od mamy ginekolog? Np wyprawkę, koszule ciążowa czy poporodowa? Ktoś może oprócz segregatorów kupował coś u niej i poleca? zatsnawiam się, czy warto ściągać to z Polski