reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Cześć dziewczyny [emoji846]
Jak mija Wam weekend? Mnie od wczoraj zaczęło mdlić podczas mycia zębów, nie miałam tak wcześniej. Jeszcze dziś w pracy i odpoczynek . Dziś mam 10t2d , która z Was jest w tym samym tygodniu?[emoji4]

reklama
Jeszcze na to czas, ale polecam ta koszule 😀 nawet w niej rodziłam, była zima, ale w szpitalu było mega ciepło. I jest prosta bez dennych wzorów 😀 1,5 roku temu płaciłam za nie po 20 zł wiec widać, ze popyt jest 😅

Załączniki

• IMG_4792.jpg
    IMG_4792.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 90
Cześć dziewczyny [emoji846]
Jak mija Wam weekend? Mnie od wczoraj zaczęło mdlić podczas mycia zębów, nie miałam tak wcześniej. Jeszcze dziś w pracy i odpoczynek . Dziś mam 10t2d , która z Was jest w tym samym tygodniu?[emoji4]
Ja ci depcze po piętach 10+0 😃 mdłości znikome ale ni z dupy potrafi mnie zwymiotować. Zeszłam ma dół do mamy i poczułam zapach gotującego się obiadu i musiałam polecieć na pawia niestety.

Narazie nie, rano się nie da (bo syn zwykle nad ranem do nas przychodzi), potem jest w pracy, a wieczorem czuję się okropnie i ledwo żyję [emoji16] przeżyje, jak kocha to poczeka [emoji16] zresztą to wyjątkowa sytuacja, mąż rozumie [emoji6]
Eee, jak dobrze że mam nastolatkę w domu [emoji1787]
Jeden objaw mi przechodzi, a mianowicie, niechęć do seksu cos idzie sobie w pizdu [emoji23] mąż bedzie miał wynagrodzone czekanie, bo od testu tylko [emoji509] i [emoji123] hehe [emoji23][emoji23] ale to chyba ten objaw alurat mo_e sobie iść w długą, z niechęcią do seksu dziwnie się cuzłam [emoji23][emoji23]

Dziś miałam taki tępy ból w podbrzuszu na dole, po prawej stronie bliżej pachwiny. Może więzadło. Wzięłam nospe. :/
Ja mialam wczorja taki ból, jakby naciągniete wszystko na maksa tam na dole było, to obróciłam się na bok i od razu przeszło. Wszystko tam mamy napięte i dlatego tak pobolewa :-)

U mnie to gladziutko chyba 0,5 l allow weszło, barmany sobie robiłam do rana, ale wtedy zarodek nie był zagnieżdżony. Ostatni raz piłam i paliłam 3.01 na urodzinach siostrzeńca, zaczęłam wtedy lekko krwawić i myślałam, że okres, to implantacja była i 7.01 bladziutka kreska. Ten alkohol wtedy nie miał absolutnie znaczenia. Po teście ostatni raz jeszcze konno jeździłam, ale tak już na pół gwizdka... Następny alkohol za rok w Sylwestra!

To nie dość ze nam sie terminy zgrywają to jeszcze w ten sam dzień test robiłyśmy 😂😂😂 ja w wigilie tez i winka nie żałowałam, ale to chyba nawet zagnieżdżone nie było :-)

Tak ogolnie witam z rana :-)
Dzisiaj 9+0, w koncu 9 tydzień skonczony, zaczynam 10 [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] jeszcze tylko 3, 5 tygodnia do prenatalnych :-)

reklama
Wiem, ze jeszcze wcześnie, ale... Czy któraś z Was może myśli o zakupie produktów od mamy ginekolog? Np wyprawkę, koszule ciążowa czy poporodowa? Ktoś może oprócz segregatorów kupował coś u niej i poleca? :) zatsnawiam się, czy warto ściągać to z Polski
Ja mam segregator i jestem zadowolona, kupiłam majtki i są beznadziejnej jakości moim zdaniem, poza tym krzywo uszyte i wchodzą w tyłek. Kiedyś myślałam o koszuli, ale nie mam ciśnienia.

Do góry