m.am
Fanka BB :)
Contec Sonoline C. Polecam bardzo [emoji846]A jakiej firmy masz detektor? Może też sobie kupię...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Contec Sonoline C. Polecam bardzo [emoji846]A jakiej firmy masz detektor? Może też sobie kupię...
To masz tak jak ja [emoji85]za to mój mąż z tych mniej temperamentnych niestetyA pewnie, moj ma takie okresy ze sam jest zmeczony i juz na noc sil nie ma, ale to chyba kazdy tak. Ja tam moge zawsze i wszedzie, od zawsze tak mam [emoji38]
Może to przez długości cyklów ja zawsze z zegarkiem 28 dni. Zreszta jak wszystko pójdzie dobrze to urodzę 6 lub 13 bo tylko w poniedziałki na oddziale jest mój lekarz a planowane CC będę miałato mi aplikacja inaczej liczy, tez mam termin 19.09 i mi pokazuje 9+6
Ooo to ja ogórki kiszone uwielbiam teraz i kapustę, mniaam ja przeczuwam u siebie chłopca, ale wszyscy mówią, że na pewno będzie dziewczynka. Mam wizytę w czwartek, będzie rowno 12tc,moze cos już będzie widaćhehe no może jest w sumie trochę inna ta ciaza, tylko w sumie ból głowy sie powtarza w tamtej ciąży ciagle ogórki kiszone, a teraz nie mogę na nie patrzeć, tylko ziemniaki mi wchodzą i przedtem nie wymiotowałam, a teraz prawie codziennie nie mam parcia na płeć, w tamtej ciąży byłam przekonana, że będzie chłopak wiec teraz już nic nie obstawiam jak będzie dziewczynka to mam wyprawkę z głowy trzeba pamiętać, że to dzieci wybierają nas a nie odwrotnie
Oj ja wczoraj miałam największy tępy ból, dzisiaj też mam takie uczucie okresowe, ale pewnie to rozrastanieDziś miałam taki tępy ból w podbrzuszu na dole, po prawej stronie bliżej pachwiny. Może więzadło. Wzięłam nospe. :/
ja ciąże z corka zniosłam super moja koleżanka miała pierwszego synka i tez zniosła super, teraz wymioty, bardzo dużo schudła i tez myślała, ze to dziewczynka będzie a tu drugi synek nie ma się co nakręcać, ciążaciąży nie równa i wątpię by to płeć miała jakiś wpływ mi wszystkie ciotki i babki wróżyły chłopaka po objawach i mam córcię nawet jak im mówiłam, ze nam płeć to i tak twierdziły ze chłopakJa mam 2 synków i teraz mam nadzieję na dziewczynkę Tę ciążę znoszę bardzo źle, wiec mam nadzieję, że to jej sprawka
trzymamJadę na prenatalne trzymajcie kciuki