reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Wiem, ze jeszcze wcześnie, ale... Czy któraś z Was może myśli o zakupie produktów od mamy ginekolog? Np wyprawkę, koszule ciążowa czy poporodowa? Ktoś może oprócz segregatorów kupował coś u niej i poleca? :) zatsnawiam się, czy warto ściągać to z Polski
Ja mam dwie sukienki/tuniki. Jakościowo rewelacja, wykonanie super.

Cześć!
Czytam forum praktycznie od początku wątku, wreszcie założyłam tu konto i chciałabym do Was dołączyć. Jestem w trzciej ciąży. Teraz jestem w 10tc.

I od razu chciałam Was zapytać... czy też macie takie dziwne mdłości?
U mnie na czczo rano jest ok, a po zjedzeniu czegokolowiek pojawiają się męczące mdłości.
W poprzednich ciążach tak nie miałam, a te już mam od dobrych kilku tygodni
Tak 🙃

Dzien dobry. [emoji4]Milego weekendu życzę [emoji179].
U mnie im blizej wizyty tym bardziej swiruje ze cos bedzie nie tak..dzisiaj 9+3 u mnie. Pobudka o 7 jak zwykle no ale syn nie lubi dlugo spac. U nas wczoraj byla super pogoda zdazylam nadrobic Was ale odpisywac juz ciezko. Dzisiaj ma byc podobnie slonecznie [emoji295][emoji3]. Wiec bedziemy pewnie troche na dworzu.

Wiem, ze jeszcze wcześnie, ale... Czy któraś z Was może myśli o zakupie produktów od mamy ginekolog? Np wyprawkę, koszule ciążowa czy poporodowa? Ktoś może oprócz segregatorów kupował coś u niej i poleca? :) zatsnawiam się, czy warto ściągać to z Polski
Koleżanka kupowała swojej koleżance na prezent z okazji urodzenia dziecka właśnie wyprawkę i mówiła, że wybrała ją dlatego, że ubranka można prac w temp. 90 stopni, a rzadko można takie znaleść.
mam od nich koszulę taką zwykłą i dres i są ok

Mój ma niestety post od jakiegoś czasu, bo ja przez te mdłości walczę o to, żeby jakoś przeżyć i takie rzeczy mi nie w głowie chociażbym bardzo chciała 🤦🤦 obiecałam mu, że w drugim trymestrze, jak poczuję się lepiej to mu wynagrodzę, może nie rozwiedzie się że mną do tego czasu 😁

Widzę że sporo tu ciąż z pierwszego cyklu ❤️, u nas też o dziwo udało się w pierwszym cyklu i było mega zdziwienie 😁 w sumie to mąż bardziej chciał, ja jeszcze trochę z dystansem po nieudanej poprzedniej ciąży (mimo, że minęło już pół roku), ale stwierdziłam, że możemy spróbować, będzie co ma być, przecież i tak się od razu nie uda 😁 a tu niespodzianka... z synem staraliśmy się 3 miesiące, a o poprzednią ciążę (która poroniłam) około pół roku... Wydaje mi się że dlatego tak szybko poszło, bo tym razem totalnie o tym nie myślałam, w pracy był młyn więc nie było czasu niczego analizować. Jednak dużo zależy od głowy.
Mój ma post na jedna dziurkę ,druga dziurka na czubeczek 😂😂😂😂

reklama
Moim zdaniem specjalnie sciagac mi by sie nie chcialo. Ja wole cos na miejscu szukac czaaem duzo taniej sie wylapie niektore rzeczy.
Chociaz w tej ciazy mam latwiej bo dostalam od przyjaciolki ciuchy ciaziwe spodnie bluzki i 2 koszule do karmienia(jak nowki) wiec nie bede musiala duzo kupywac. Jedynie to leginsy i jakies pewnie sukienki na lato [emoji3]

Do góry