reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Mnie lasy solone dzis dopadły [emoji23] mąż kupił, póki co jestem twarda, wczoraj zjadłam paczkę zielonej cebulki [emoji849]
Za mną chodzą jeszcze lidlowe paprykowe karbowane. Pierwszy raz ich kiedyś na Woodstocku spróbiwałam, jedne z najlrpszych paprykowych, jakie w życiu jadłam [emoji3059]

Załączniki

• Screenshot_20210219-190719.png
    Screenshot_20210219-190719.png
    863,8 KB · Wyświetleń: 59
  • Screenshot_20210219-190736.png
    Screenshot_20210219-190736.png
    454,9 KB · Wyświetleń: 59
Niech się teraz przyzna ta,która zaczęła temat zupki chińskiej... Dziękujemy!🙏 Jak widać w ciąży mamy bardzo wysublimowane kubki smakowe 😂
Mi to było głupio się przyznać, że tak niezdrowo się odżywiam :D Moja ulubiona to grochowa chyba firmy amino :p I pikantna rosołowa, ale nie wiem w sumie jakiej firmy.

lift gruszkowy zawsze piłam ...mniam😃 i lody romero pamiętam😃
Ja to pewnie od Was -10/15 lat, ale ja z kolei uwielbiałam lody Zappy - jakiś czas ich nie było, a teraz z fartem da się trafić - jeny jakie to dobre! :D

Nie wiem czy u Was podobnie, ale u mnie w domu jak w sklepie :D Co mi się spodoba do jedzenia - mąż kupuje, ale że nagle przychodzą mdłości to tylko leżą w szafie. A jak mam lepszą chwilę - otwieram szafkę/lodówkę i o rany - do wyboru do koloru :D

U mnie dziś mniejszy ból brzucha, ale mdłości wróciły... Były 6-7 tydzień, potem przerwa i wróciły pod koniec 9 - ale to chyba oznaka że serduszko nie przestało bić (na pierwszym USG w 6+4 biło nijako).

Ja w dniu ślubu pol roku temu ważyłam 58 przy wzroście 168, pół roku później 65 😱 maz tak dobrze gotuje 😋 we wrześniu będę szczęśliwa jak nie będzie 8 na przodzie...
Ja mam 169 i ważyłam ok 54kg. Gdy dowiedziałam się o ciaży jadłam za 4 chyba xD Przytyło się w msc 3,5kg - ale teraz organizm czuwa i jest -1,5 :D A ciekawa jestem czy zobaczę 7 na wadze, przyznam że z 8 lat mam wagę 52-54 i aż mi będzie dziwnie - ale cóż... to przecież dla dziecka :D

No fajnie że człowiek sie nie czuje sam że ma takie ciągotki do takiej chemii w jedzeniu 😂 Ale w szoku jestem ze tyle dziewczyn lubi tu zupke chińska bo dużo też tego nie przełknie lub ewentualnie na surowo. Tak jadłam jak gowniarą byłam :D

Ja mam 169 i ważyłam ok 54kg. Gdy dowiedziałam się o ciaży jadłam za 4 chyba xD Przytyło się w msc 3,5kg - ale teraz organizm czuwa i jest -1,5 :D A ciekawa jestem czy zobaczę 7 na wadze, przyznam że z 8 lat mam wagę 52-54 i aż mi będzie dziwnie - ale cóż... to przecież dla dziecka :D
W tej ciąży w ciągu miesiąca 3.5 kg? No bo kuzwa najgorsze te puste kalorie a to wszystko takie dobre. Ja jak siedze w domu to bym co chwilę mogła po coś sięgać no ale kurde też nie chce mieć potem duzo do zrzucania i to mnie hamuje jeszcze. Narazie 1kg na plusie.

reklama
Do góry