Dziękuję za odpowiedźJa tu dziewczynkę widze
reklama
Asju
Fanka BB :)
Każdy maluch rośnie w swoim tempie ja i mąż jesteśmy niscy i drobni więc myślę że docelowo i dziecko nie będzie duże najważniejsze żeby nasze dzieciaczki były zdroweDuży już ☺☺ ja dzisiaj 10+1 a Bobo nie ma nawet 3 cm. 2.8 chyba ☺☺
pasazerka12
Noooo mi zdecydowanie a stary wraca za półtora miesiącaOjjjj dziewczynki dziewczynki dziś wam tylko walenie w głowie
Marcelina007
To potem, a już w 12 t można właśnie po tym stwierdzić. Mój lekarz na prenatalnych obstawiaOk czaje ale jakiego wyrostka chyba nie robaczkowego
Pamiętam że moim dzieciom na USG zaglądał z zupełnie innej perspektywy jak od spodu między nogi
Asju
Mi wygląda na dziewczynkęHej Dziewczyny. Mam prośbę. Moglybyscie zerknac czy wedlug Was to chlopak czy dziewczynka . Bylam dzis u lekarza, ale nie jest pewien i nie chcial mowic. Mowi ,ze u chlopca wyrostek idzie do gory,a u dziewczynek ku dołowi
pasazerka12
No wiesz coz koniem zdjęcia ...oj Ty zboczuszkuA pamiętasz takie cheapsy raffels (czy jakoś tak) z początku lat 90. o smaku kurczaka? Jak ja bym je zjadła!! Karbowane takie były. No petarda, totalnie je chce teraz!
Laski, ja to urosłam po tej wizycie, teraz to wierzę, że wszystko ok będzie. Już się umówiłam z koleżanką na czerwiec na zdjęcia z moim koniem i brzuchem, będą piękne
pasazerka12
Uwielbiam serowy z grzankamiWlasnie aobie robię gorący kubek serowa z grzankami [emoji3059]
Mnie lasy solone dzis dopadły mąż kupił, póki co jestem twarda, wczoraj zjadłam paczkę zielonej cebulkiZa mną od wczoraj chodzą solone laysy przez któraś ale obiecałam sobie, że się nie dam
Ja w dniu ślubu pol roku temu ważyłam 58 przy wzroście 168, pół roku później 65 maz tak dobrze gotuje we wrześniu będę szczęśliwa jak nie będzie 8 na przodzie...Ja w dniu ślubu miałam 173 cm 52 kg wyglądałam jak kombajn do zbierania czereśni .... a teraz jak waleń ale obiecuję poprawę po porodzie .
reklama
ol.gol
@Fasolka2021 @maghegg dziewczyny i masaż skroni i zimny okład na czoło, mi pomagaNie biorę żadnych leków leżę w łóżku i czekam aż przejdzie. Relaks.. I świeże powietrze w sypialni.