reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Boże czemu kobieta w ciąży traci rozum i tak nieracjonalnie się zachowuje o_O wspominałam wam dzisiaj o moich turbowzdęciach? tak postanowiłam właśnie zjeść kolację a tam główne nuty to ogótki kiszone, majonez i kechup. To będzie ciężka noc na własne życzenie [emoji32] myślicie że mięta by mi teraz pomogła czy tylko zdychać i przetrwać ten stan? [emoji32]mam jeszcze kiwi nie pamiętam na co to niby miało pomagać, ale ktoś tu o kiwi pisał i mam zawsze w domu zapas.
Mi kiwi na zaparcia pomaga.
Albo conajmniej pół litra... Soku pomaranczowego :-)

nie wiem co gorsze (bardziej stresujące) czekać na poród naturalny i nie wiesz kiedy się to zacznie, czy czekać na dzień w którym wiesz że będą ci szyberdach rozcinać
😱 w jednej i drugiej wersji będę siwieć ze strachu. Ale chyba łatwiej jak się to zaczyna samo z zaskoczenia,bo nie znasz dnia ani godziny i może Cię złapać wtedy jak się akurat chwilowo nie boisz porodu? 🤔
Ojjj tak. Ja np najbardziej przeżywam cewnik🤣🤣. W pierwszej cc bylam usypiana i obudziłam sie z założonym 🤪.

reklama
Ojjj tak. Ja np najbardziej przeżywam cewnik🤣🤣. W pierwszej cc bylam usypiana i obudziłam sie z założonym 🤪.
cewnik? 😱 😱 😱 😱 😱 masakra im dalej w las tym gorzej, ja chyba sobie zmieniam termin dzisiaj mam tydzień 0 😂 Szkoda że nie da się wybrać kto rodzi. Ten odważniejszy powinien się zgłosić ja bym mojego męża wtedy wypchnęła na ochotnika 😨

Do góry