Natka26
Fanka BB :)
U mnie tydzieńJak długo czeka się na wyniki z krwi badań prenatalnych? Mam wizytę 1marca i tak się zastanawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tydzieńJak długo czeka się na wyniki z krwi badań prenatalnych? Mam wizytę 1marca i tak się zastanawiam
Ja mam taką nadzieję bo mimo że mam zdjęcia w 2 i 3 d to jednak te drugie się rzucają strasznie w oczyRobiłam już googlowy rekonesans i faktycznie im bliżej porodu, tym mniej alienowato wyglądają, ale i tak chyba w ogóle wole go tak dokładnie nie oglądać przed rozpakowaniem
A sprawdzalas kiedyś np pół h po posiłku? Ja dziś po zupie kalafiorowej miałam po godzinie 82, a sprawdzialam też po pół h i było 143.. Czyli wyrzut był szybciej. Totalnie mnie przeraża ta cukrzyca, im więcej czytam tym bardziej nie wiem co jeść [emoji85] zazdroszczę Wam tych wszystkich słodkości i slonych przekąsek które możecie zjadać bez problemów [emoji16]
Ja długo nie wiedziałam, że mam Hashimoto, leczyłam sama niedoczynność tarczycy, przeciwciała anty tpo i anty tg mam na poziomie 0, zmieniłam endo na takiegi z wypasionym sprzętem, a ona do mnie proszę Pani, ta tarczyca ma typowy obraz dla Hashimoto, a ja zonk, na kolejnych usg stan jest jej coraz gorszy, a przeciwciała dalej na poziomie 0,ale endo mówi, że widziała takie przypadki, i to się prawdopodobnie zmieni, a najbardziej prawdopodobne, że po ciąży, także moze dobrze, że ja sobie zylam w przeswiadczeniu, że nie mam tego Hashi bo jeszcze bym sobie wkręciła, że przez to w ciążę nie zajdęZobaczymy we wtorek mam nadzieje ze nie bedzie złe. Czy Hashimoto bardzo Wam utrudnia sytuacje? Ja ogólnie czuje sie super :/ ech jeszcze mi tego trzeba
Może kapustki?Hyhyhy chyba [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam Hashimoto i to dość zaawansowane. Całe szczęście u mnie nie powoduje np problemów z zajściem w ciążę jak to u niektórych bywa. Generalnie pilnuje tylko wyników TSH,ft3 i ft4. Nie stosuje żadnej specjalnej diety. Staram się tylko w miarę zdrowo odżywiać [emoji846]Wiem do kogo uderzać ja na diecie cukrzycowej wiec myśle ze będzie dobrze czekam na wizytę u lekarki i jak coś to wiem do kogo tu uderzyć [emoji3590]
Nie dziękiMoże kapustki?