reklama
Izz96
Fanka BB :)
Ooo, piękne słowa ❤❤Mój mąż wczoraj mi oświadczyl, że już mam konkurencję i troszkę nawet kogoś bardziej kocha chyba w końcu przestaje się bać po ostatnim poronieniu i czuję że dzieciątko rośnie, ja też chyba zaczynam w to wierzyć wspaniałe uczucie
Izz96
Spokojnie, wrócą też mialam przez kilka dni spokoj a teraz znowu mecza mnie mdlosci od wieczoraRównież się witam w ten zimny poranek
U mnie dziś wybił 11 tydzień wg usg i mam wrażenie, że od wczoraj objawy jakby ustały? Mdlosci znikome, ból piersi minął..Nawet włosy przestały mi się tak przetluszczac Miała któraś z Was tak na podobnym etapie? Bo już wpadam w panikę. W nocy koszmary, na te chwile czuje tylko ból głowy
Madlenn
23.02 mam na 17.40 trzęsę dupa i odliczamCześć dziewczyny ! Dopiero Was odkrylam a tu tyle stron do nadrobienia. Idealnie się zgralam z Madlenn 11+6. Którego masz prenatalne? I nie uciekajcie bezemnie na priv bo co ja będę czytać. Zabieram sie z wami
Marcelina007
Weszła moda na „sesje zdjęciowe ciążowe” któraś myślała na tym ?
PaulinaMalina91
cud wspaniałe!!Dziewczyny wiara czyni cuda
Dziecko żyje, chcieli mnie zostawić w szpitalu ale w związku z tym że mam leki doustne które mogę brać w domu to tak wolę
PaulinaMalina91
my będziemy robić w maju jak brzuszek będzie większy takie na łonie naturyWeszła moda na „sesje zdjęciowe ciążowe” któraś myślała na tym ?
Asju
Ja bardzo nie lubię jak ktoś mi robi zdjęcia więc raczej się nie zdecyduje na pamiątkę parę zdjęć zrobi mi mąż ale taka sesja z fotografem to nie dla mnie chociaż bardzo mi się podobają zdjęcia z takich sesjiWeszła moda na „sesje zdjęciowe ciążowe” któraś myślała na tym ?
reklama
m.am
Mi robila siostra w poprzedniej ciąży. Wystawie zdjęcia jak będziemy miały wątek prywatny [emoji846]fajna pamiątkamy będziemy robić w maju jak brzuszek będzie większy takie na łonie natury [emoji4]