ja mam za sobą 2, w 5+5, i 7+5Jestem w połowie 11 tyg, usg miałam trzy w 6, 8 i 10 tc. Następne będzie prenatalne.
prenatalne mam miec w 11+5
ale chyba sie umówie przed prenatalnymi na trzecie, bo nie wytrzymam, a stres nie pomaga ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam za sobą 2, w 5+5, i 7+5Jestem w połowie 11 tyg, usg miałam trzy w 6, 8 i 10 tc. Następne będzie prenatalne.
A kiedy byłaś ostatnio? Średnio to co 2 3 tyg się chodziwow... u mnie póki co (odpukać!) nic sie nie dzieje, ale wewnetrzny niepokoj (wiecie o co chodzi pewnie) - kusi mnie by zapisac sie do ginekologa wczesniej..
Kuzwa chyba zgapieUstawiłam w swoim awatarze dzień porodu z OM może to coś ułatwi bo zauważyłam że ciągle ktoś pyta o tydzień .
11.02A kiedy byłaś ostatnio? Średnio to co 2 3 tyg się chodzi
Zgap, będzie łatwiej. Pisałyście po kolka razy ale ja totalnie nie pamiętam która na jakim etapieKuzwa chyba zgapie
Iść zawsze możesz jeżeli się niepoikoisz to śmiało będzie Ci lepiej nikt ci tego wyliczał nie będzie a lekarz to już w ogóle11.02
i mialam isc 4 tyg pozniej czyli 11.03 - ale że mam prenatalne, to nie wiem jak iśc ;/
moze za tydzien sie umowie, lub za dwa? potem prenatalne...
Iść zawsze możesz jeżeli się niepoikoisz to śmiało będzie Ci lepiej nikt ci tego wyliczał nie będzie a lekarz to już w ogóle
Na pewno mimo wszystko trzeba być dobrej myśliJa dziś 10+2 więc praktycznie jesteśmy w tym samym momencie ostatnio byłam w 8 tygodniu i wszystko było ok, mam nadzieję, że jutro też same dobre wieści usłyszymy