Ja na szczęście na 10:50, ale też trochę zestresowana, bo strasznie dawno byłam ostatnim razem. I dzisiaj 10+0, więc zaczynam 11O której masz wizytę i który tydzień u Ciebie? Ja tez jutro wizytuje (dopiero na 17.15) i oczywiście już lekki stres się zaczyna
reklama
Marcelina007
Fanka BB :)
„Kurz leży a ja z nim” to będzie mój ulubiony tekst Ja niestety też mocno zaniedbałam obowiązki domowe , jeszcze młodemu się nudzi ciągle jakieś slajmy robi i wszystko zciaprane. Ale od jutra słoneczko to może zachce mi się żyćU mnie tez problem ze sprzątaniem tyle prania mi się nazbierało, ze dramat... dobrze, ze mam suszarkę elektryczna, bo na ta zwykła nawet mi się nie chce zawiesić... i tak tylko wkładam i wyciągam z tamtej i 4 prania czekają na złożenie dobrze, ze nie mam manii prasowania, bo wtedy to już w ogóle by było. Przez dzień tylko wykonuje proste czynności ugotowanie obiadu, ogarnięcie kuchni itp. Kurz leży a ja razem z nim i nie raz jak corka zaśnie to mam wyrzuty sumienia, ze zamiast ruszyć tyłek i coś zrobić to wchodzę na forum i czytam... przeważnie po kilkanaście stron do nadrobienia więc ja się na fb tez nie piszę, bo to za dużo czasu mi to pochłonie
Pocahontass
Też mam problemy ze snem. Zasypiam o 20.30 razem z córką, kręcę się w nocy, budzę się o 3 i nie śpię jużHej dziewczyny ja też dzisiaj w nienajlepszej formie Od 2 dni mam problemy ze snem. W nocy budzę się co 20 min a rano mam masakrę gdy trzeba wstać i wyszykować dzieci do szkoły. Najchętniej zostałabym cały dzień w łóżku ale mam dzisiaj wizytę u kardiologa i holter do założenia...Jakże się cieszę że już od poniedziałku zaczynają się u mnie ferie zimowe i będę mogła się wkoncu wyspać
Jak mogę zapytać to czemu masz mieć holtera? Masz jakies problemy z serduszkiem?
A u Ciebie który tydzień?O której masz wizytę i który tydzień u Ciebie? Ja tez jutro wizytuje (dopiero na 17.15) i oczywiście już lekki stres się zaczyna
Madlenn
Ja miałam robione 7 razy przez te moje krwawienia 11+6u mnie wlosy od psa to mam nawet już w lodowce ;D nie przejmuje się tym zbytnio ha ha
dziewczyny, a ile razy miałyscie juz usg robione, i w ktorym tyg jestescie?
Asju
Ja dziś 10+2 więc praktycznie jesteśmy w tym samym momencie ostatnio byłam w 8 tygodniu i wszystko było ok, mam nadzieję, że jutro też same dobre wieści usłyszymyA u Ciebie który tydzień?
Ja mam dwulatka na stanie, wiec nawet się nie opłaca sprzątać dzisiaj jakiś gość ma do męża przyjść popołudniu to muszę chociaż podłogę odgruzować, żeby się na lego nie wywalił [emoji23]
Ogólnie kiepski poranek dzisiaj, była awantura o ubieranie [emoji849] do tego mam dzisiaj trzy spotkania na zoomie, a to zawsze tak rozwala dzień...
Wiec zabieram się za robotę! Miłego dnia!
Ogólnie kiepski poranek dzisiaj, była awantura o ubieranie [emoji849] do tego mam dzisiaj trzy spotkania na zoomie, a to zawsze tak rozwala dzień...
Wiec zabieram się za robotę! Miłego dnia!
wow... u mnie póki co (odpukać!) nic sie nie dzieje, ale wewnetrzny niepokoj (wiecie o co chodzi pewnie) - kusi mnie by zapisac sie do ginekologa wczesniej..Ja miałam robione 7 razy przez te moje krwawienia 11+6
reklama
u mnie wlosy od psa to mam nawet już w lodowce ;D nie przejmuje się tym zbytnio ha ha
dziewczyny, a ile razy miałyscie juz usg robione, i w ktorym tyg jestescie?
Jestem w połowie 11 tyg, usg miałam trzy w 6, 8 i 10 tc. Następne będzie prenatalne.