reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

A po porodzie.... Taka rzeczywistość nas czeka [emoji1787][emoji1787]Zobacz załącznik 1239519
Dokładnie!!!!! 😁😁😁😁 ja tak miałam teraz niedawno młoda zasnęła, a ja pilota nie moglam dorwać i pisałam do córy żeby mi podała ,a ze pipa ma wyciszony tel bo ja denerwuja powiadomienia z fb ,to nawet dzwoniłam do niej kilka razy,a była obok w pokoju 😂😂😂😂 to przyszła i mówi po co ta afera o głupiego pilota ,a ja już z nerwów purpurowa byłam 😂😂😂

reklama
Moje jeszcze nie dojrzały do rozmnażania, Zaadoptowalam je malusie w październiku i nie rosną szybko 🤔 tzn urosły znacznie od tego czasu ale nie jakoś super 🤔
To później uważaj bo jak zaczną jaja składać to jeden patyczak z 5 dziennie składa . Na początku miałam korę na spodzie i nie widziałam potem się wycwaniłam i zlikwidowałam korę i jak młodego nie było to odkurzaczem jajka wciągałam. A zamrażarka pełna liści z malin 😂😂

Dokładnie!!!!! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ja tak miałam teraz niedawno młoda zasnęła, a ja pilota nie moglam dorwać i pisałam do córy żeby mi podała ,a ze pipa ma wyciszony tel bo ja denerwuja powiadomienia z fb ,to nawet dzwoniłam do niej kilka razy,a była obok w pokoju [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] to przyszła i mówi po co ta afera o głupiego pilota ,a ja już z nerwów purpurowa byłam [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23]Mojq prawie 14latka też ma wyciszony dźwięk, ba, nawwt wibracje ma wyłączone [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] póki co zapowiada, że będzie pomagać, zobaczymy jak to w prwktyce wyjdzie [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23]

U mnie każda wizyta na nfz jest z USG.
Laski byłam dzisiaj na nfz na wizycie bo chciałam wyszarpać badania za darmo ale na 7 pozycji z prośby od prywatnego dostałam na nfz tylko tsh i toxo igm i igg czy jakos tak. No ale zawsze coś. Ale już to pierdziele nie bede kombinować bo w nfz widać maja czas na wszytsko więc sie juz nie zapisywalam nawet na wizytę następną. Powiedzcie mi w którym tygodniu miałyscie na NFZ pierwsze badanie Usg? Bo ja dzisiaj 3 wizyta a on mi mówi ze zobaczymy sie przed prenatalnymi a usg bd miala właśnie no na prenatalnych. U was też tak jest na nfz?

reklama
Do góry