reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

A ja kupiłam segregator od Mamyginekolog jak zaczęliśmy starania o dziecko. 😁 Niebieksi retro. Przelezal w szafie 4 miesiące, ale w końcu się przydał. 😁

reklama
Nie ma to jak podać nazwę tajnej grupy na forum publicznym tak mi się skojarzyło 😂 zapiszę sobie tą nazwę jak nas tu nadal zwodzić będą z wątkiem prywatnym to się tam trafimy :)
Ale zeby sie dostac, trzeba podac nick z babyboom 😉 mam nadzieje, ze dwoch takich samych nickow nie wpuszcza 😅

Dziewczyny powaznie? No to co jest... ja chodzę do lekarza który jest ordynatorem u nas w szpitalu i nie ma nawet sprzętu w tym gabinecie do usg. Dramat ...
U mnie taka sama padaka na NFZ. Wizyta trwa 5 min, żadnego USG a lekarz do mnie wyskoczył z tekstem, że generalnie to już mu się nie chce tu siedzieć [emoji85]

reklama
U mnie taka sama padaka na NFZ. Wizyta trwa 5 min, żadnego USG a lekarz do mnie wyskoczył z tekstem, że generalnie to już mu się nie chce tu siedzieć [emoji85]
ja kiedyś czytałam na jednym forum w necie o lekarzu z Krakowa, który dosłownie zasypia za biurkiem podczas wizyty pacjentek 😂 podobno to całkiem dobry specjalista tylko trafiają mu się ciężkie dni :D I takie przyszłe matki muszą odczekać aż ten nabierze mocy w żagle i zacznie normalnie funkcjonować, tak mi się skojarzyło z tym tekstem że mu się tu już siedzieć nie chce :D

Do góry