reklama
U
użytkownik lu
Gość
Ale zeby sie dostac, trzeba podac nick z babyboom mam nadzieje, ze dwoch takich samych nickow nie wpuszczaNie ma to jak podać nazwę tajnej grupy na forum publicznym tak mi się skojarzyło zapiszę sobie tą nazwę jak nas tu nadal zwodzić będą z wątkiem prywatnym to się tam trafimy
Aurorah
Fanka BB :)
to się nazywa porządne przygotowanieA ja kupiłam segregator od Mamyginekolog jak zaczęliśmy starania o dziecko. Niebieksi retro. Przelezal w szafie 4 miesiące, ale w końcu się przydał.
m.am
U mnie taka sama padaka na NFZ. Wizyta trwa 5 min, żadnego USG a lekarz do mnie wyskoczył z tekstem, że generalnie to już mu się nie chce tu siedzieć [emoji85]Dziewczyny powaznie? No to co jest... ja chodzę do lekarza który jest ordynatorem u nas w szpitalu i nie ma nawet sprzętu w tym gabinecie do usg. Dramat ...
Wcześniej pamiętaj o karmieniu też nie można się nudzić i telefon pod rękąA po porodzie.... Taka rzeczywistość nas czeka [emoji1787][emoji1787]Zobacz załącznik 1239519
helloitsmeanna
Dziewczyny powaznie? No to co jest... ja chodzę do lekarza który jest ordynatorem u nas w szpitalu i nie ma nawet sprzętu w tym gabinecie do usg. Dramat ...
Dziwne max, ze nie masz regularnie usg. Sam fakt ze nie ma tego sprzętu to w ogóle lol a co jakby trzeba było zajrzeć?
Elodia
Jaki miły [emoji85] o kant dupy rozbić [emoji85]U mnie taka sama padaka na NFZ. Wizyta trwa 5 min, żadnego USG a lekarz do mnie wyskoczył z tekstem, że generalnie to już mu się nie chce tu siedzieć [emoji85]
Elodia
Njalepiej karmić kolo stolika na ktorym jest twlefon, ewentulanie podłączony do ładowarki lub powerbanka [emoji1787]Wcześniej pamiętaj o karmieniu [emoji14] też nie można się nudzić i telefon pod ręką [emoji28]
Moniuszka1
właśnie zeżarłam całą miche twarożku rozsadzi mi dupsko
reklama
Aurorah
ja kiedyś czytałam na jednym forum w necie o lekarzu z Krakowa, który dosłownie zasypia za biurkiem podczas wizyty pacjentek podobno to całkiem dobry specjalista tylko trafiają mu się ciężkie dni I takie przyszłe matki muszą odczekać aż ten nabierze mocy w żagle i zacznie normalnie funkcjonować, tak mi się skojarzyło z tym tekstem że mu się tu już siedzieć nie chceU mnie taka sama padaka na NFZ. Wizyta trwa 5 min, żadnego USG a lekarz do mnie wyskoczył z tekstem, że generalnie to już mu się nie chce tu siedzieć [emoji85]