reklama
Aurorah
Fanka BB :)
ja też od jutra do środy pracuję z biura i mnie aż telepie na samą myśl... ale wizja weekendu mnie przy życiu trzymaNo lepiej tu zostać, kiedyś ten wątek prywatny się w końcu założy
ja zmykam, czekają mnie 2 dni w biurze, chyba umrę, muszę popakowac jedzonko etc.
dobrej nocki i przyjemnych snów
E
Ewka34
Gość
Oj to ja też czekam na weekend jeszcze dwa dnija też od jutra do środy pracuję z biura i mnie aż telepie na samą myśl... ale wizja weekendu mnie przy życiu trzyma
Aurorah
ja go w końcu też zamówiłam w niedzielę był na jakiejś promocji więc się skusiłam i też dopiero dzisiaj dostałam wiadomość, ze został wysłany. Ale powiem wam szczerze, że jakoś niebyt fajnie mają ten sklep zorganizowany. Te wiadomości z przyjęciem zamówienia takie na odwal się :/ kiepskie to na mnie wrażenie sprawia.O, wysłali mi dzisiaj w końcu ten segregator od mamaginekolog. Może jutro w paczkomacie wyląduje :-)
Elodia
Który wzięłaś? Ja ten niebieski Retro.ja go w końcu też zamówiłam w niedzielę był na jakiejś promocji więc się skusiłam i też dopiero dzisiaj dostałam wiadomość, ze został wysłany. Ale powiem wam szczerze, że jakoś niebyt fajnie mają ten sklep zorganizowany. Te wiadomości z przyjęciem zamówienia takie na odwal się :/ kiepskie to na mnie wrażenie sprawia.
helloitsmeanna
Który wzięłaś? Ja ten niebieski Retro.
Zazdro ja mam ten zwykły biały bo retro nie było jak zamawiałam
reklama
Aurorah
tak niebieski retro, bo mojego boho nie było a pozostałe wzory mi się totalnie nie spodobałyKtóry wzięłaś? Ja ten niebieski Retro.