E
Ewka34
Gość
Też prawda dobrze że mam patyczakiTrza sobie radzić, pies mój więc muszę to rozgrywać delikatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też prawda dobrze że mam patyczakiTrza sobie radzić, pies mój więc muszę to rozgrywać delikatnie
No wiesz co[emoji23][emoji23][emoji23]tak śmiać się z czyjegoś nieszczęścia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85] wielkimi doopami będziemy się martwić po porodzie [emoji85]póki co wrzucamy na looz [emoji23]Wiecie co... Jakoś mi lepiej jak Wam doopy rosną [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji16]
Jesteś z Wielkopolski?miało być nooo dzięki tej głupi słownik
po tym tej poznałaś?Jesteś z Wielkopolski?
Mhm, moje kuzynki też tak mówią dwa tygodnie tam i sama gadam tejpo tym tej poznałaś?
No nas rasowa pyra ze mnie
Mnie tak ciągnie jak za szybko wstane ..Kobiety drogie, czy jak wstajecie po dłuższym leżakowaniu, też was "ciągnie" dół brzucha? Mój pulpet chyba szybko rośnie [emoji38]
Mi tez wyszły w wymazie e. Coli. Wizytę mam w ten piątek i zobaczymy co mi na to powie, z tym, że ja z zakażeniem e.coli walczę już od dobrego pół roku i wyleczyć nie moge :/Dołączam do wrześniowych mami przy okazji mam pytanko w wymazie z szyjki macicy wyszly mi bakterie e coli lekarz stwierdził dzisiaj że on by do tego nie leczył bo ogólnie mam tendencję do bakterii i wpadniemy w sidła że jedna się wyleczy druga zacznie dał mi jednak amoksycylinę ale tylko dlatego że go o to Poprosiłam co byście zrobiły na moim miejscu????
Serio ? Młody też miała ale tak się pleniły że musiałam coś z tym zrobić.Też prawda dobrze że mam patyczaki