reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja mam teraz to samo wymioty ustały ale cały czas tylko siedzi w gardle i żołądku i męczy cały dzień a nie ma jak sobie ulżyć

Ewa, Ty to taka,, baba z jajem " jesteś, co? 🤣
Potrafisz rozbawić do łez 💞

Ja tak samo, humor podkręcony 🥰
Hyhyhyhy dziękuję 💕❤ myślę że tak,dziewczyny na zmianie nie narzekają, lubią gdy jestem ,bo jest wesoło 😁😁😁😂😂 sama lubię jak jest wesoło 😁

Cytotec się łyka :) i jest taka norma, bodajże co 3/4h jedna tabletka. Jak to nie działa, można dopochwowo dać takie jakby czopka ale nie pamietam nazwy i tez aplikuje się co 3/4h. A jak to nie pomaga, to robią 24h pauzy od leków i oxy dożylnie, wtedy już powinno pójść.
Ogólnie od tej metody próżniowej się odchodzi, raczej wywołanie porodu. I po każdym takim ronieniu trzeba mieć od razu konsultacje, żeby sprawdzili czy macica się całkowicie oczyściła :).

Ale ulga co? [emoji90][emoji90][emoji90][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jesteście nienormalne 😂😂😂
Dziewczyny owsianeczka o poranku codziennie i nie ma żadnych problemów 👍

Jestem po wizycie 🥰 dzidzia rośnie wg OM 9+5 a wg USG wyszło 10+3 mierzy już 3.5cm i jest mocno energiczna 😁w pierwszym momencie była głową w dół a potem normalnie wywinęła fikołka 😂
Lekarz powiedział że już nieźle się wierci. Słyszałam serduszko ale nie wiem ile uderzeń lekarz nie mówił. Ważne że bije i rośnie 💞
Gratki! Jesteśmy w tym samym wieku ciążowym :) byłam wczoraj było 10+2, a bejbi miało 3,39 cm :)

wpadlismy na nowy pomysł na imię: Gniewko, super by pasowało do malucha ale jakby miał 13 lat to by nas z pewnością znienawidził i pewnie zmielił je w dniu 18 urodzin 😂 ale Gniewko dla biegającego łobuza brzmi super 😁

Cytotec się łyka :) i jest taka norma, bodajże co 3/4h jedna tabletka. Jak to nie działa, można dopochwowo dać takie jakby czopka ale nie pamietam nazwy i tez aplikuje się co 3/4h. A jak to nie pomaga, to robią 24h pauzy od leków i oxy dożylnie, wtedy już powinno pójść.
Ogólnie od tej metody próżniowej się odchodzi, raczej wywołanie porodu. I po każdym takim ronieniu trzeba mieć od razu konsultacje, żeby sprawdzili czy macica się całkowicie oczyściła :).
Dokladnie tak, dopochwowo szybciej działają... kiedy bylam na czyszczeniu po poronieniu,to lezaly dwie babeczki z zaaplikowanymi tabletkami, obie po tym poronily.

reklama
Do góry