reklama
E
Ewka34
Gość
Hyhyhyhy dziękuję ❤ myślę że tak,dziewczyny na zmianie nie narzekają, lubią gdy jestem ,bo jest wesoło sama lubię jak jest wesołoJa mam teraz to samo wymioty ustały ale cały czas tylko siedzi w gardle i żołądku i męczy cały dzień a nie ma jak sobie ulżyć
Ewa, Ty to taka,, baba z jajem " jesteś, co?
Potrafisz rozbawić do łez
Ja tak samo, humor podkręcony
helloitsmeanna
Fanka BB :)
Dziewczyny a coś wiadomo co z tym prywatnym wątkiem? :€
Greta826
Cytotec się łyka i jest taka norma, bodajże co 3/4h jedna tabletka. Jak to nie działa, można dopochwowo dać takie jakby czopka ale nie pamietam nazwy i tez aplikuje się co 3/4h. A jak to nie pomaga, to robią 24h pauzy od leków i oxy dożylnie, wtedy już powinno pójść.
Ogólnie od tej metody próżniowej się odchodzi, raczej wywołanie porodu. I po każdym takim ronieniu trzeba mieć od razu konsultacje, żeby sprawdzili czy macica się całkowicie oczyściła .
Ogólnie od tej metody próżniowej się odchodzi, raczej wywołanie porodu. I po każdym takim ronieniu trzeba mieć od razu konsultacje, żeby sprawdzili czy macica się całkowicie oczyściła .
PaulinaMalina91
A tez robicie takie ciemne ? Ja chyba za dużo żelaza mam
U
użytkownik lu
Gość
Serio? A moj M mysli ze kobiety kupy nie robią i nie pierdząA mi to nie przeszkadza.. Ja sram nawet przy mężu
Jesteście nienormalneAle ulga co? [emoji90][emoji90][emoji90][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dziewczyny owsianeczka o poranku codziennie i nie ma żadnych problemów
Gratki! Jesteśmy w tym samym wieku ciążowym byłam wczoraj było 10+2, a bejbi miało 3,39 cmJestem po wizycie dzidzia rośnie wg OM 9+5 a wg USG wyszło 10+3 mierzy już 3.5cm i jest mocno energiczna w pierwszym momencie była głową w dół a potem normalnie wywinęła fikołka
Lekarz powiedział że już nieźle się wierci. Słyszałam serduszko ale nie wiem ile uderzeń lekarz nie mówił. Ważne że bije i rośnie
wpadlismy na nowy pomysł na imię: Gniewko, super by pasowało do malucha ale jakby miał 13 lat to by nas z pewnością znienawidził i pewnie zmielił je w dniu 18 urodzin ale Gniewko dla biegającego łobuza brzmi super
U
użytkownik lu
Gość
Dokladnie tak, dopochwowo szybciej działają... kiedy bylam na czyszczeniu po poronieniu,to lezaly dwie babeczki z zaaplikowanymi tabletkami, obie po tym poronily.Cytotec się łyka i jest taka norma, bodajże co 3/4h jedna tabletka. Jak to nie działa, można dopochwowo dać takie jakby czopka ale nie pamietam nazwy i tez aplikuje się co 3/4h. A jak to nie pomaga, to robią 24h pauzy od leków i oxy dożylnie, wtedy już powinno pójść.
Moniuszka1
taaaamy pierdzimy tęcząSerio? A moj M mysli ze kobiety kupy nie robią i nie pierdzą
reklama
E
Ewka34
Gość
A pierdy to czasami po sklepie jak chodzę roznosze kiedyś myślałam że sama jestem a za mną klient stał a ja głośnego bąka strzeliłam może nie słyszałSerio? A moj M mysli ze kobiety kupy nie robią i nie pierdzą