m.am
Fanka BB :)
Oj kochana uwierz mi że nie [emoji23]bez makijażu straszę.. mam mega blizny po trądzikowe i kupę innych kompleksów ale dziękuję za miłe słowa [emoji7]Śliczna jesteś [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj kochana uwierz mi że nie [emoji23]bez makijażu straszę.. mam mega blizny po trądzikowe i kupę innych kompleksów ale dziękuję za miłe słowa [emoji7]Śliczna jesteś [emoji173]
A tam chrzanisz ja widzę piękna kobietę ❤Oj kochana uwierz mi że nie [emoji23]bez makijażu straszę.. mam mega blizny po trądzikowe i kupę innych kompleksów ale dziękuję za miłe słowa [emoji7]
A to jeszcze muszę poczekać z 1.5 tyg pewnie żeby coś usłyszeć [emoji846][emoji3531]No ciąża jak się patrzy ! Faktycznie duży masz ten brzuszek, ale jesteś drobniutka zdjęcie super - bedzie pamiatka
Mam dziś 11+2
Ja mam 23 usg a krew od 8marca do 15 marcaKtoś ma prenatalne później niż ja? 16 marca mam :-)
Co to jest NT?na rutynowej wizycie NT 10mm. Cztery dni później pilne prenatalne, tam NT większe + uogólniony obrzęk płodu, dwie wady serca i brak kości nosowej.
Bo twarz uciełam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji3531]A tam chrzanisz ja widzę piękna kobietę [emoji173]
to jest przezierność karkowa, fałd skórny na karku. Mierzy się go na pierwszych badaniach prenatalnych, powyżej 2,5mm (określone jako norma) jest wskazaniem do dalszej diagnostyki, ponieważ jest to jeden z markerów wskazujących nieprawidłowośćCo to jest NT?
Ej mam podobnie Wysłałam mojego wlandie po makrele wędzonaSwoją drogą myślałam że mi przszlo ale nieeee.. W pracy obowiązkowo puszka makreli ,a po pracy śledzik na raz
U mnie królują rolmopsy [emoji23]Ej mam podobnie Wysłałam mojego wlandie po makrele wędzona