E
Ewka34
Gość
Masz fajna figurkę ❤O dzięki za radę. Przyda się.
Zobacz załącznik 1239142
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz fajna figurkę ❤O dzięki za radę. Przyda się.
Zobacz załącznik 1239142
na rutynowej wizycie NT 10mm. Cztery dni później pilne prenatalne, tam NT większe + uogólniony obrzęk płodu, dwie wady serca i brak kości nosowej.A jeśli można wiedzieć dlaczego miałaś biopsje kosmówki?
U mnie w rodzinie same dziewczyny się rodza. Ja pewnie będę miała chłopca.
To ty?U mnie bardzo podobnie to wygląda [emoji16]
Ciekawe czy w tej ciąży będzie większy niż w poprzedniej [emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 1239141
U mnie pododnie wygląda, ale ja to sporo tłuszczyku mam na brzuchu, choć przed ciążą był prawie płaski . Ale od dołu ewidentnie widzę gdzie się rozrasta macicaO dzięki za radę. Przyda się.
Zobacz załącznik 1239142
a tez tak masz,ze próbujesz wciągnąć brzuch i się nie da?To jest wciągnięty
No ciąża jak się patrzy ! Faktycznie duży masz ten brzuszek, ale jesteś drobniutka zdjęcie super - bedzie pamiatkaMam nadzieję, że dupa i nogi zbytnio nie urosną więc rozmiar zostanie ten co teraz. Co do brzucha nie mam złudzeń, bezie ogromny skoro w 10 tygodniu wygląda jak na zdjęciu. Niestety nie widać całej sylwetki, bo musiałam przyciąć, ale pół mnie już widać ciążę ewidentnie.
Mam dziś 11+2Supera w którym tyg jesteś? Ja też ostatnio próbowałam ale nie mogłam znaleźć więc chyba za wcześnie jest
Ehes tylko, że w wersji brąz[emoji23]To ty?
a jaki masz ten detektor?No ciąża jak się patrzy ! Faktycznie duży masz ten brzuszek, ale jesteś drobniutka zdjęcie super - bedzie pamiatka
Mam dziś 11+2
Śliczna jesteś ❤Ehes tylko, że w wersji brąz[emoji23]
Dziewczyny ale jak się dostaje skierowanie od lekarza prywatnego n a konsultacje i cie kwalifikuje to się chyba nie płaci bo już zgłupiałamKurde musze sprawdzić swój pakiet, bo może i mi się upiecze