Będzie_dobrze
Fanka BB :)
Ja obstawiam, że chłopak. Takie mam przeczucie od samego testu ciążowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U siebie przeczuwam synka, choć jakoś zawsze dziewczynkę widziałam jako pierwszą Mąż z kolei odwrotnie obstawia.Ja jak sobie pozwolę na wyobrażenia jak to będzie to w głowie widzę cały czas dziewczynkę, mąż by chciał i wszystko na to wskazuje bo przechodzę zupełnie inaczej ciąże. Marzyłam o synu jako pierwsze dziecko no wiadomo to dla faceta duma i się spełniło. Ja bym wolała drugiego chłopca bo ja niezbyt urodziwa i bała bym się że dziewczynka by się podała na mnie ... a chłopak to jakoś da se rady
Jak się ktoś wypowie co obstawia to ja zapiszę a potem się sprawdzi kto trafił
Mój M chciałby dziewczynkę, ale wróżka mi kiedyś powiedziała, że syna będę tylko miała, więc będzie chłopak [emoji1787][emoji1787]
Ja też w pierwszej ciąży na pierwszych prenatalnych poznałam płeć co prawda było to prawdopodobieństwo 90% ale się spełniłoNa pierwszych prenantalnych? To w ogóle możliwe?
Zapisałam cię na chłopcuraZapisuj mnie tam, że chłopak. Ja tej starej kobicie wierzę, wszystko mnie się sprawdzilo co gadała a to 3 lata temu bylo
A macie jakieś przeczucia co do płci? Albo może inaczej, chlopak czy dziewczynka?jakie pragnienia?
Pytanie na luzie, bo wiadomo, ze aby bylo zdrowe, ale zapewne kazda z nas gdzies tam w glebi marzy sobie....
Ja w porzedniej ciazy baaardzo chcialam córeczke, spełniło sie juz na pierwszych prenatalnych
Teraz mamy 2 chłopakówi dwie dziewczyny, bylo mi zupełnie obojetne, ale od jakiegos czasu chyba bardziej synuś chodzi mi po głowie
Ja dziewczynkę chceJest narazie obstawa na 6 chłopców i 2 dziewoje