E
Ewka34
Gość
Ja używałam takiego nosidła i byłam zadowolonaTylko nosidelka z wozkow 3w1 to dramat nie uzywalabym tego w aucie, chyba ze sa dobre a ja o tym nie wiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja używałam takiego nosidła i byłam zadowolonaTylko nosidelka z wozkow 3w1 to dramat nie uzywalabym tego w aucie, chyba ze sa dobre a ja o tym nie wiem?
Witaj na forum ja mam dziś 9+3Cześć Dziewczyny W końcu odważyłam się do Was dołączyć, dziś 9+2dc. Bardzo mi miło! Jestem po dwóch poronieniach, w 6 i 8 tyg, dlatego cały czas się zastanawiałam, czy tutaj dołączyć, bo stres towarzyszy mi nieustannie.
Witamy kochana trzymamy kciukiCześć Dziewczyny W końcu odważyłam się do Was dołączyć, dziś 9+2dc. Bardzo mi miło! Jestem po dwóch poronieniach, w 6 i 8 tyg, dlatego cały czas się zastanawiałam, czy tutaj dołączyć, bo stres towarzyszy mi nieustannie.
Witamy Ja mam 9+1 więc prawie tak samo. A z usg jaki tydzień/dzień ?Cześć Dziewczyny W końcu odważyłam się do Was dołączyć, dziś 9+2dc. Bardzo mi miło! Jestem po dwóch poronieniach, w 6 i 8 tyg, dlatego cały czas się zastanawiałam, czy tutaj dołączyć, bo stres towarzyszy mi nieustannie.
Też mamy na pas jest wygodny, łatwo sie zapina,ja jestem zadowolona . Też nam baza nie pasowała do auta.Koniecznie trzeba jechać samochodem. My tez chcieliśmy bazę, ale u nas żadna nie pasowała i było za duże nachylenie. Odręcznie mieliśmy na pas, ale to się bardzo łatwo zapina.
A jeśli jest się zapisanym do położnej w przychodni do której się należy to można taką położną zmienić? tzn. jeśli bym chciała wybrać inną z zupełnie innej przychodni to mogę takiej zmiany dokonać?Odnośnie polożnych bo padały tutaj pytania ja mam to szczęście że wpadłam w przychodni na Panią która była położna mojej siostry. Anioł kobieta Dała mi deklarację do wypełnienia i powiedziała że mam jej przynieść wypełnioną. Generalnie można wybrać sobie położna obojętnie z jakiej przychodni
Ja wozilam cały czas tyłem, lusterko dawało radę, naprawdę. Ale mam przypadek koleżanki, której synek miał refluks i zdarzało mu się często bardzo wymiotować. I też sobie nie wyobrażała mieć go z tyłu. Wtedy warto pamiętać o wyłączeniu poduszek z przoduJak już jesteśmy przy tym aucie, to dziewczyny, które jeździły z maluchami same, dziecko było z przodu obok was, czy z tyłu? Wiem, że z tyłu jest najbezpieczniej, ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak jechać mając niemowlaka za plecami, są niby te lusterka do obserwacji, ale czy to się sprawdza?
Z usg właśnie 9+2 i tym się jakoś sugeruje Przez chorobę przed ciążą przesunęła mi się owu o tydzień i wszystko się automatycznie przesunęło, ale dzidzia podobno podgoniła i prawie mam tak samo jak wg ostatniej @ (9+4). Na razie obywa się bez przygód typu plamienia itp. Ale tez zrobiłam mnóstwo badań, zeby już w końcu było dobrze. A jak u was z mdłościami? U mnie ten 9 tydzień to na razie najgorszyWitamy Ja mam 9+1 więc prawie tak samo. A z usg jaki tydzień/dzień ?