reklama
Promyczek91
Fanka BB :)
Pewnie że można. To twój wybór ja też będę miala nie z mojej przychodziA jeśli jest się zapisanym do położnej w przychodni do której się należy to można taką położną zmienić? tzn. jeśli bym chciała wybrać inną z zupełnie innej przychodni to mogę takiej zmiany dokonać?
Dalam
Ja będę pewnie rodzić na Kopernika. Mam tam lekarke wiec problem z głowyoo moja też pierwsza tyle tu rozmów o dzieciach, a ja jestem całkiem "zielona" w temacie :x
też myślałam o Ujastku, na pewno też muszę wybrać położną, widziałam, że tam mają sporo, ale nie wszystkie dojeżdżają w konkretne rejony. Pewnie po prenatalnych wezmę się bardziej za research... Bo głowa mała
Można wiedzieć jakie badania wykonywałaś?Z usg właśnie 9+2 i tym się jakoś sugeruje Przez chorobę przed ciążą przesunęła mi się owu o tydzień i wszystko się automatycznie przesunęło, ale dzidzia podobno podgoniła i prawie mam tak samo jak wg ostatniej @ (9+4). Na razie obywa się bez przygód typu plamienia itp. Ale tez zrobiłam mnóstwo badań, zeby już w końcu było dobrze. A jak u was z mdłościami? U mnie ten 9 tydzień to na razie najgorszy
Promyczek91
U mnie z om te 9+2 a wg usg 3 dni młodsza ciaza. Ale sugeruje sie om bo tak sie juz przyzwyczaiłam Mnie mdłości męczył w 8 najbardziej. Ostanie 3 dni miałam super a dzisiaj znowu źle niedobrze bleeZ usg właśnie 9+2 i tym się jakoś sugeruje Przez chorobę przed ciążą przesunęła mi się owu o tydzień i wszystko się automatycznie przesunęło, ale dzidzia podobno podgoniła i prawie mam tak samo jak wg ostatniej @ (9+4). Na razie obywa się bez przygód typu plamienia itp. Ale tez zrobiłam mnóstwo badań, zeby już w końcu było dobrze. A jak u was z mdłościami? U mnie ten 9 tydzień to na razie najgorszy
Nalia91
To ja dziękujęKtóraś tu się zastanawiała ( nie pamiętam która ) jak to jest z tymi trymestrami i od kiedy liczymy 2 trymestr, wklejam z appki :
Zobacz załącznik 1239066
josiaaa
Oczywiście. Zbadałam immunofenotyp (wyszły za wysokie komórki nk), pakiet na trombofilie (tez wyszły jakieś mutacje) + białko c i s + zespół antyfosfolipidowy + choroby przenoszone drogą płciowa. Także trochę tego zrobiłam.Można wiedzieć jakie badania wykonywałaś?
U
użytkownik lu
Gość
Aaah widzis, teraz doczytałamDlatego pisałam że mieliśmy porządne nosidełko osobno kupione :-) tylko wpinane na adapterach w stelaż
U
użytkownik lu
Gość
Ale mi chodzi o bezpieczeństwo bardziej, o atesty, ja tez mialam z zestawu, ale nie uzywalam tego wcale. Chyba ze wlasnie sa jakies atestowane, bezpieczne, to spoko.Ja używałam takiego nosidła i byłam zadowolona
reklama
U
użytkownik lu
Gość
Witaj, ja dzis 9+6, od jutra 11 tydz czuje się juz o wiele spokojniejsza, a Ciebie witamyCześć Dziewczyny W końcu odważyłam się do Was dołączyć, dziś 9+2dc. Bardzo mi miło! Jestem po dwóch poronieniach, w 6 i 8 tyg, dlatego cały czas się zastanawiałam, czy tutaj dołączyć, bo stres towarzyszy mi nieustannie.