reklama
0Asiak0
Fanka BB :)
Zgadzam się z Tobą w 100% jak coś mnie nie interesuje to po prostu przewijam. Niektóre kobiety maja luźne podejście do tematu inne się stresują i w takim miejscu szukają wsparcia.U mnie już dzisiaj 11+0 i ani razu nie wymiotowałam, a mdłości miałam może ze trzy razy i mijały po zjedzeniu śniadania. A teraz to już w ogóle jest bardzo dobrze i nawet energia wróciła
A co do forum - no to jest forum ciążowe, laski jak wyjdziecie drabinkę wyżej w tematach to tam same plamienia, bóle, skurcze itd. Takie jest życie te historie się dzieją wokół nas, ja nie widzę nic złego w tym, żeby o nich pisać. Jak mam dość tematów ciążowych to wchodzę na forum ogrodnicze i już
Promyczek91
Nie cierpię tych gotowych surówek straszną sztucznością zalatująA u nas bedzie na łatwiznę. Frytki mrożone [emoji85] filecik z rybki ale też gotowiec w panierce, i surówka. Mąż z kiszonej bierze, aja w sumie nie wiem jeszcze, ale mam budkę surówek Grześkowiaka pod nosem, to na coś się zdecyduję :-)
Jutro gołąbki za to.
Elodia
Też wszystkie mi nie podchodzą, ale niektore są calkiem spoko :-)Nie cierpię tych gotowych surówek straszną sztucznością zalatują
jjm86
Nic w moim przypadku nie działa ino modły i cierpliwość...Dziewczyny, a macie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia?
My planujemy Annę lub Różę i Mikołaja lub Macieja
Promyczek91
Co do imion to juz pisałysmy o tym ale wiadomo ze kto by tam forum przewijał jak niekiedy ciężko nadrobić nowe posty
Dla chłopaka chyba Olek (Aleksander).
Natomiast dla dziewczynki parę typów:
Nela
Luiza
Inez
Dla chłopaka chyba Olek (Aleksander).
Natomiast dla dziewczynki parę typów:
Nela
Luiza
Inez
Mama0303
Byłam tam w poprzednich ciążachKiedyś, bardzo dawno temu. A czemu pytasz?
Taki mi się tam porządek wydawał, czasem chcę tu znaleźć coś co było wcześniej i kurcze nie mogę,szukam po stronach, błądzę, tam każdy temat miał swoją pinezke, ale tu chyba się nie da?
Promyczek91
Chyba da sie skroty zapisywaćByłam tam w poprzednich ciążach
Taki mi się tam porządek wydawał, czasem chcę tu znaleźć coś co było wcześniej i kurcze nie mogę,szukam po stronach, błądzę, tam każdy temat miał swoją pinezke, ale tu chyba się nie da?
Sprawdziłam i da sie musisz kliknąć jakby na taka flage przy poscie. Później jak wejdziesz jakby w swoja ikonkę profilowe to po prawej stronie sa zapisane skroty
Byłam tam w poprzednich ciążach
Tam jest inaczej zbudowane to forum, tutaj da się założyć osobny post w danym wątku. Myśle, ze jak będzie to już wątek zamknięty to można pomyśleć o osobnych postach o wizytach, wynikach, diecie, ze zdjęciami itp. Pisze jak to było u mnie na poprzednim forum, oczywiście to może być dowolne
reklama
U
użytkownik lu
Gość
Ja tez, woda potęguje u mnie mdłościJa przez swoje mdłości ledwo do litra dobijam
Ja mialam mieć Maje, cala ciążę poprzednia, nawet napis nad łóżeczko zamówiłam... a jak sie corka urodziła, to kompletnie mi do niej nie pasowało 2 doby w szpitalu moje dziecko było bezimienne az pielegniarki co przychodziły, to wymyslaly imionaHej u mnie pojawiło się na pacjencie gov po kilku dniach od wystawieniu. Myślałam, ze będzie od razu ale widać coś tam się musi poprzetwarzac
p.s ja chyba wybiorę imię Maja strasznie mi się podoba a dla chłopca wciąż szukam, podoba mi się Leon ale to chyba tez turbo popularne teraz :/
buziaki i miłego dzionka