reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

A jakie plany na walentynki?
Robimy w domu gorącą białą czekoladę z malinami. Tylko jeszcze nie wiek jka maliny dorwiemy [emoji1787] najwyżej sama biala zostanie ale to jest moje must be w walentynki, bo jka jeszcze razem nie mieszkalismy, to w walwntynki bylismy w zajebistej kawiarni na bialej z malinami właśnie [emoji3059]

reklama
Mniemam, ze nie chodzi o zamykanie buzi na wszystkie tematy, tylko żebyśmy pisały o nas, naszych symtomach czy obawach. A nie historiach sąsiadki, ciotki klotlk etc, która bardziej nakręca i budzi nasz niepokój. Wiele tematów po prostu pomijam, jeżeli mnie drażnią, ale jeżeli widzę 10 raz historie o poronieniu, która nie tyczy się którejś z Was (wspieramy się wszyscy, dlatego to MY jesteśmy ważne na tym forum :)), to jest mi przykro i zaczynam się obawiać, a pozytywne nastawienie zwłaszcza w pierwszym trymestrze jest ważne :)
Wiec ile możemy to jak nas nie tyczy temat omijamy, ale pamiętajcie wszystko w granicach rozsądku. Nie musicie nigdzie uciekać :) przecież szanujemy się nawzajem
dobrze mówi, polać Jej... soku!:D

Robimy w domu gorącą białą czekoladę z malinami. Tylko jeszcze nie wiek jka maliny dorwiemy [emoji1787] najwyżej sama biala zostanie ale to jest moje must be w walentynki, bo jka jeszcze razem nie mieszkalismy, to w walwntynki bylismy w zajebistej kawiarni na bialej z malinami właśnie [emoji3059]
Oooo, ale maczasz w tej czekoladzie maliny?

Ja myśle że na walentynki świetnie sprawdzi siw dla naszych facetów strój Borata [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Trochę durnowaty film swoją drogą, ale nawet fjanie się to oglądało... Ale Bruno bardziej mnie rozbawił [emoji1787] tak samo Dyktator [emoji1787] może mam specyficzne poczucie humoru, przepraszam :-)

U mnie już dzisiaj 11+0 i ani razu nie wymiotowałam, a mdłości miałam może ze trzy razy i mijały po zjedzeniu śniadania. A teraz to już w ogóle jest bardzo dobrze i nawet energia wróciła :)

A co do forum - no to jest forum ciążowe, laski 🙈 jak wyjdziecie drabinkę wyżej w tematach to tam same plamienia, bóle, skurcze itd. Takie jest życie 🤷‍♀️ te historie się dzieją wokół nas, ja nie widzę nic złego w tym, żeby o nich pisać. Jak mam dość tematów ciążowych to wchodzę na forum ogrodnicze i już ;)

Dziewczyny a ile wody pijecie ? Lekarz mówił ze jestem słabo nawodniona ( wynik w moczu ), wypijam teraz butelkę wody mineralnej 1,5 l plus wiadomo jakieś herbatki. Więcej nie jestem w stanie przyjąć ale gdzieś czytałam ze nawet 3 litry jest zalecane ? [emoji33]
Oj ja nie wiem, nie liczę, ale w sumie wszystkiego w ciagu dnia raczej te 1,5 litra wyjdzie. Czasami więcej, różnie to bywa :-)

reklama
Do góry