reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Spróbuj, bo to niwbo w gębie [emoji3059] tym razem zmieszamy białą z karmelovą wedla [emoji3059]

reklama
U mnie już dzisiaj 11+0 i ani razu nie wymiotowałam, a mdłości miałam może ze trzy razy i mijały po zjedzeniu śniadania. A teraz to już w ogóle jest bardzo dobrze i nawet energia wróciła :)

A co do forum - no to jest forum ciążowe, laski 🙈 jak wyjdziecie drabinkę wyżej w tematach to tam same plamienia, bóle, skurcze itd. Takie jest życie 🤷‍♀️ te historie się dzieją wokół nas, ja nie widzę nic złego w tym, żeby o nich pisać. Jak mam dość tematów ciążowych to wchodzę na forum ogrodnicze i już ;)
Zgadzam się z Tobą w 100% jak coś mnie nie interesuje to po prostu przewijam. Niektóre kobiety maja luźne podejście do tematu inne się stresują i w takim miejscu szukają wsparcia.

A u nas bedzie na łatwiznę. Frytki mrożone [emoji85] filecik z rybki ale też gotowiec w panierce, i surówka. Mąż z kiszonej bierze, aja w sumie nie wiem jeszcze, ale mam budkę surówek Grześkowiaka pod nosem, to na coś się zdecyduję :-)

Jutro gołąbki za to.
Nie cierpię tych gotowych surówek straszną sztucznością zalatują :(

Co do imion to juz pisałysmy o tym ale wiadomo ze kto by tam forum przewijał jak niekiedy ciężko nadrobić nowe posty 🙈

Dla chłopaka chyba Olek (Aleksander).
Natomiast dla dziewczynki parę typów:

Nela
Luiza
Inez

:)

Kiedyś, bardzo dawno temu. A czemu pytasz?
Byłam tam w poprzednich ciążach
Taki mi się tam porządek wydawał, czasem chcę tu znaleźć coś co było wcześniej i kurcze nie mogę,szukam po stronach, błądzę, tam każdy temat miał swoją pinezke, ale tu chyba się nie da?

Taki mi się tam porządek wydawał, czasem chcę tu znaleźć coś co było wcześniej i kurcze nie mogę,szukam po stronach, błądzę, tam każdy temat miał swoją pinezke, ale tu chyba się nie da?
Chyba da sie skroty zapisywać :)

Sprawdziłam i da sie musisz kliknąć jakby na taka flage przy poscie. Później jak wejdziesz jakby w swoja ikonkę profilowe to po prawej stronie sa zapisane skroty :)

Tam jest inaczej zbudowane to forum, tutaj da się założyć osobny post w danym wątku. Myśle, ze jak będzie to już wątek zamknięty to można pomyśleć o osobnych postach o wizytach, wynikach, diecie, ze zdjęciami itp. Pisze jak to było u mnie na poprzednim forum, oczywiście to może być dowolne :)

reklama
Ja przez swoje mdłości ledwo do litra dobijam
Ja tez, woda potęguje u mnie mdłości 😏
Hej :) u mnie pojawiło się na pacjencie gov po kilku dniach od wystawieniu. Myślałam, ze będzie od razu ale widać coś tam się musi poprzetwarzac :):)

p.s ja chyba wybiorę imię Maja :) strasznie mi się podoba a dla chłopca wciąż szukam, podoba mi się Leon ale to chyba tez turbo popularne teraz :/

buziaki i miłego dzionka :)
Ja mialam mieć Maje, cala ciążę poprzednia, nawet napis nad łóżeczko zamówiłam... a jak sie corka urodziła, to kompletnie mi do niej nie pasowało 😆 2 doby w szpitalu moje dziecko było bezimienne 🤣 az pielegniarki co przychodziły, to wymyslaly imiona 😁

Do góry