reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Już po wizycie. Serducho bije jak dzwon [emoji3059][emoji3059] maluch ma ponad 1cm. Nastepna wizyta za dwa tygodnie, z wynikami wszystkich badań. Prenatalne na 16 marca mam już umowione [emoji3059] a potem poltorej godizny stania w kolejce po pączki [emoji1787]

reklama
Tez wierze w to ze to nic groźnego . Ogólnie jak tam Wasze samopoczucie dziś ?. Bo ja jestem mega flak, zmęczona i jakoś mnie tez brzuch boli i mi niedobrze :(
Poza tym że ciągle mi zimno to muli mnie strasznie, wiem że muszę jeść i wmuszam w siebie... Brzuch nie kłuję od kilku dni i ogólnie czuję się jakbym miała jakaś grypę... Po ciepłym prysznicu położyłam się i leżę bez ruchu bo kręgosłup mi nie pozwala na jaki kolwiek ruch 😢

A mi jest ciągle zimno! Czy wam też tak jest? W domu prawie 25stopni a ja w leginsach, grubych skarpetach, bluzie i pod grubym kocem... Nie wiem co się dzieje. Raczej zawsze byłam,, gorąca dziewczyna''. W zimę chodziłam w cienkiej kurtce a pod kurtka koszulka... Masakra.
Też mam tak często :)

Hej, polamało mnie wczoraj ba maksa, podnioslam małą i w plecach mi strzeliło 😪
Nie umiem normalnie chodzić...zawsze cos.
O tyle dobrze, ze od 2 dni nie nam takiego mulenia, ale zmęczona jestem ciągle.
Zjadłam dwa pączki, ale jakoś smaka mialam sredniego.

Moja najmdlosza corka pd paru dni gada do dziewczynki ktora siedzi na szafie u niej w pokoju 🤐 boi sie jej i mówi, ze jest łysa.....papa jej dzis robiła, ale boi sie podejść do szafy...dobrze ze sie tych mebli pozbywamy 😆

Hej, polamało mnie wczoraj ba maksa, podnioslam małą i w plecach mi strzeliło 😪
Nie umiem normalnie chodzić...zawsze cos.
O tyle dobrze, ze od 2 dni nie nam takiego mulenia, ale zmęczona jestem ciągle.
Zjadłam dwa pączki, ale jakoś smaka mialam sredniego.

Moja najmdlosza corka pd paru dni gada do dziewczynki ktora siedzi na szafie u niej w pokoju 🤐 boi sie jej i mówi, ze jest łysa.....papa jej dzis robiła, ale boi sie podejść do szafy...dobrze ze sie tych mebli pozbywamy 😆
Ja się chyba za dużo filmów naogladalam 🤣

reklama
Do góry