A mi jest ciągle zimno! Czy wam też tak jest? W domu prawie 25stopni a ja w leginsach, grubych skarpetach, bluzie i pod grubym kocem... Nie wiem co się dzieje. Raczej zawsze byłam,, gorąca dziewczyna''. W zimę chodziłam w cienkiej kurtce a pod kurtka koszulka... Masakra.
reklama
Właśnie z tymi chipsami ja jak wczoraj przysiadłem to tylko spróbuje. No i nie wiedziałam kiedyś cała paczkę opracowałam.Ja juz wlasnie zjadlam paczusia z lukrem i marmolada ulubiony. No i teraz na drugie sniadanie chipsy serowe [emoji23] ale od jutra sie troche ogarnac musze
pasazerka12
Fanka BB :)
Tez wierze w to ze to nic groźnego . Ogólnie jak tam Wasze samopoczucie dziś ?. Bo ja jestem mega flak, zmęczona i jakoś mnie tez brzuch boli i mi niedobrzeTo wydaje mi się że nic groźnego w takim razie czekamy do 16 razem z tobą na dobre wieści
pasazerka12
Ja mam to samo , ciagle zimnoA mi jest ciągle zimno! Czy wam też tak jest? W domu prawie 25stopni a ja w leginsach, grubych skarpetach, bluzie i pod grubym kocem... Nie wiem co się dzieje. Raczej zawsze byłam,, gorąca dziewczyna''. W zimę chodziłam w cienkiej kurtce a pod kurtka koszulka... Masakra.
Mi tez zimno. Leżę pod kocem i malinowa pije herbatkęA mi jest ciągle zimno! Czy wam też tak jest? W domu prawie 25stopni a ja w leginsach, grubych skarpetach, bluzie i pod grubym kocem... Nie wiem co się dzieje. Raczej zawsze byłam,, gorąca dziewczyna''. W zimę chodziłam w cienkiej kurtce a pod kurtka koszulka... Masakra.
Marcelina007
Mi też tak jest , ja jeszczę lubię termoforek sobie pod kołderkę zapodaćA mi jest ciągle zimno! Czy wam też tak jest? W domu prawie 25stopni a ja w leginsach, grubych skarpetach, bluzie i pod grubym kocem... Nie wiem co się dzieje. Raczej zawsze byłam,, gorąca dziewczyna''. W zimę chodziłam w cienkiej kurtce a pod kurtka koszulka... Masakra.
pasazerka12
A ja w ogóle nie mamJa piłam przed ciążą jedną a teraz dwie
No widać maluchowi smakuje
Ochoty na kawę i nie pije a takto lubiłam taka
Kawkę z mleczkiem
pasazerka12
Ooooo takie domowe to bym zjadła ja dziś tylko jednego z cukierni zjadłamJa właśnie skończyłam smażyć Zobacz załącznik 1237071
reklama
Asju
U
Nie jesteś sama też mam B i nic mi nie rosną, cholera jak na złośćJa pije kawe max 2 filizanki male i to z mlekiem ale to jak ktos w gosci przyjdzie. Czasem nawet nie wypije zadnej. Nie trzeba resynowac calkiem ale ograniczyc do minimum najlepiej Zawsze myslalam ze jak bede w ciazy to mi urosna. Nawet czekalam na to bo mam B. W pierwszej ciazy nie urosly nic. Jedynie troche bardziej takie nabrzmiale i na gorze pelniejsze sie zrobily fajne byly ale staniki ciagle te same nosilam. Teraz w ciazy czasem pobola chwile ale tez nie rosna jak i w poprzedniej no szkoda pecha mam [emoji23]