reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

U Nas od wyboru do koloru 💕

Załączniki

• IMG_0625.jpg
    IMG_0625.jpg
    143,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Ja też z synem piłam normalnie, teraz niestety nie dam rady , nie smakuje mi. A zawsze piłam parzoną bez mleka i cukru a teraz sam zapach kawy mnie brzydzi .
Mam tak samo, jak tylko poczuję zapach kawy to 🤢 a wcześniej uwielbiałam, w grudniu dostałam ekspres na urodziny i niestety póki co nie korzystam z prezentu 😉

[emoji33][emoji33][emoji33]
Ja pije kawe max 2 filizanki male i to z mlekiem ale to jak ktos w gosci przyjdzie. Czasem nawet nie wypije zadnej. Nie trzeba resynowac calkiem ale ograniczyc do minimum najlepiej
Jak mi cycki urosły [emoji54] muszę jakiś stanik kupić. . A z dobrych wieści to już mnie tak nie muli i rzyganstwo odeszlo tfu tfu.
Zawsze myslalam ze jak bede w ciazy to mi urosna. Nawet czekalam na to bo mam B. W pierwszej ciazy nie urosly nic. Jedynie troche bardziej takie nabrzmiale i na gorze pelniejsze sie zrobily fajne byly ale staniki ciagle te same nosilam. Teraz w ciazy czasem pobola chwile ale tez nie rosna jak i w poprzedniej no szkoda pecha mam [emoji23]

Ja juz wlasnie zjadlam paczusia z lukrem i marmolada ulubiony. No i teraz na drugie sniadanie chipsy serowe [emoji23] ale od jutra sie troche ogarnac musze

reklama
Do góry