jjm86
Fanka BB :)
W ciąży idealne golenie w parze z letnią wodąHahaha ja zawsze mam to samo golenie nóg wrrrr nienawidzę a jeszcze niedawno obiecałam ze pójdę na laserowa depilacje i dupa nie zdążyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ciąży idealne golenie w parze z letnią wodąHahaha ja zawsze mam to samo golenie nóg wrrrr nienawidzę a jeszcze niedawno obiecałam ze pójdę na laserowa depilacje i dupa nie zdążyłam
Mnie dziś głowa boli i ta arytmia mdlosci nie mam narazie, brzuch ciągnie jakiegoś doła mamDziewczyny jak tam się czujecie ? jakie objawy proszę tu się skarżyć lub skalać z radości ze nie ma objawów ja dzisiaj 8+5 czyli już 9 tydzień i w sumie bardzo małe mdłości i to tyle
Cudownie ❤❤❤❤Dziewczyny jestem po drugiej wizycie, dzisiaj 10+0
Serce bije, nosek już widoczny, przezierność wydaje się prawidłowa. Ulgaaa
Na pierwszym zdjęciu macha ręką, na drugim ładnie widać budowę głowy
Ja golić nie muszę bo są niewidoczne i gdzie niegdzie tylkoHahaha ja zawsze mam to samo golenie nóg wrrrr nienawidzę a jeszcze niedawno obiecałam ze pójdę na laserowa depilacje i dupa nie zdążyłam
te Nasze dzieci jak na drożdżach rosnąDziewczyny jestem po drugiej wizycie, dzisiaj 10+0
Serce bije, nosek już widoczny, przezierność wydaje się prawidłowa. Ulgaaa
Na pierwszym zdjęciu macha ręką, na drugim ładnie widać budowę głowy
Ja też czwartkowa. Już się nie mogę doczekaćJak do teraz nic złego się nie stało, to wszystkie zobaczymy ładne serducho w czwartek [emoji7]
Mnie do porodu musiał golić mąż bo ja nic nie widziałam co jest pod brzuchemJa mam jutro wizytę. Trza nogi ogolić. Dobrze ze lekarz polak. Ale stracha mam