reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

No i teraz to mi wkręciłaś🤤. Koniecznie muszę zrobić, ale postaram się wytrzymać chociaż do weekendu.
Wrzucajcie dalej te przepisy i kuszące zdjęcia jedzenia to napewno przekrocze założone kilogramy👩‍🍳.
A apetyt niestety mam na wszytko, szczególnie wieczorem 😱. Potem leżę z ogromnym brzuchem i jęcze mężowi, jaka jestem obżarta i jak się się przez to czuje taka obła 😂.

Mi 3 dzień tak brzuch wywala wieczorami ze się zastanawiam o co chodzi 🤣 dietę pilnuje na maxa przez ten cukier, odkąd się dowiedziałam o ciąży ani grzeszku 🧐 chyba po prostu się zaczyna...

reklama
Faworki też za mną chodzą. Ja dziś sernik na zimno robiłam na większej blaszce[emoji28][emoji28] podwójna porcja [emoji1787][emoji1787][emoji1787] pączki na pewno też będą w czwarteczek [emoji39][emoji2957]
Ooo dobry pomysł [emoji23] moz3 na tlusty wtorek upiekę faworki, to jeden z niewielu wypieków ktory mi wychodzi [emoji23]

Kompot z wiśniami również za mną chodzi. Tak dwa słoiki mieć na nagłą ochote hahaha [emoji16][emoji16][emoji1] Mam taki apetyt, że ciągle bym myślała o jedzeniu[emoji85][emoji85][emoji85]
A ja mam ochotę na przecier pomidorowy i kompot z wiśni [emoji14]

kurczę ja dzisiaj byłam na tych wszystkich badaniach mam tylko wyniki tokso i HCV (co prawda jestem już po tsh, glukozie i moczu) ale na HIV ponoć nawet dwa tygodnie :o sporo się na to czeka nawet nie wiedziałam, a grupa krwi do 4 dni. Także wolałabym tego 17.02 isc już ze wszystkim :-)
Dodatkowo HIV i krew pewnie musisz osobiście odebrać, tak przed era pandemii było chyba wszędzie i chyba dalej jest. Powodzenia rano, dawaj koniecznie znać, my jakoś równo idziemy z tego co pamiętam.

Edit: krew - w znaczeniu grupa krwi ;-)

No i teraz to mi wkręciłaś[emoji1786]. Koniecznie muszę zrobić, ale postaram się wytrzymać chociaż do weekendu.
Wrzucajcie dalej te przepisy i kuszące zdjęcia jedzenia to napewno przekrocze założone kilogramy[emoji1854].
A apetyt niestety mam na wszytko, szczególnie wieczorem [emoji33]. Potem leżę z ogromnym brzuchem i jęcze mężowi, jaka jestem obżarta i jak się się przez to czuje taka obła [emoji23].
Ja mma apetyt ale staram sie nie wpieprzać wszystkiego tylko tka raczej racjonalne porcje, a jako przekąska nie chipsy czy słodkie tylko np jabłko albo kiwi.

Was też coraz bardziej senność chwyta? Dzisiaj np spalam do 7, młodą na zdalne obudzilam, potem wyjscie. Zpsem, śniadanko... I kolo 9 kolejna drzemka, wstalam po 11 bo pies budzil na kolejne wyjscie, i tak się od 13 meczylam do 16 bo znowu spac mi się chcialo, ale trzeba bylo zbarac się za zmywnaie i robienie obiadu. Od 16 do prawie 20 spałam, i teraz znowu spanie mnie bierze [emoji42][emoji42][emoji42][emoji42]

Dodatkowo HIV i krew pewnie musisz osobiście odebrać, tak przed era pandemii było chyba wszędzie i chyba dalej jest. Powodzenia rano, dawaj koniecznie znać, my jakoś równo idziemy z tego co pamiętam.

Edit: krew - w znaczeniu grupa krwi ;-)

Tak dokładnie odbiór osobisty :-) jeszcze któreś z tych badań tez do odbioru bo mowila mi ze lacznie 3 ale po prostu poczekam :)

Jasne dam znac! Kurczę ten wątek prywatny by sie przydał to juz byśmy sie bardziej ogarniały bo ja pamietam sytuacje czas i miejsce a potem nicki mi uciekają ale pamietam ze my jakos jednakowo :-) ❤️

Was też coraz bardziej senność chwyta? Dzisiaj np spalam do 7, młodą na zdalne obudzilam, potem wyjscie. Zpsem, śniadanko... I kolo 9 kolejna drzemka, wstalam po 11 bo pies budzil na kolejne wyjscie, i tak się od 13 meczylam do 16 bo znowu spac mi się chcialo, ale trzeba bylo zbarac się za zmywnaie i robienie obiadu. Od 16 do prawie 20 spałam, i teraz znowu spanie mnie bierze [emoji42][emoji42][emoji42][emoji42]
tak, ale tak jakos od 3 dni dopiero. Niby pobudka rano ale po paru godzinach znowu na spanie nosi. I nie moge wytrzymać do północy co kiedyś mogłam po nocach do 3/4 siedziec 🙈teraz juz spod kołdry nadaje

reklama
Do góry