Mi akurat owu wypadała teoretycznie miedzy sylwestrem a 4 stycznia. Ale faktycznie, dziewczyny z terminem na poczatku września, ładnie mikołajki świętowały :-)
Mikołajki to chyba byłby sierpniowy termin. Ja miałam owu 13.12 i mam termin na 4.09.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi akurat owu wypadała teoretycznie miedzy sylwestrem a 4 stycznia. Ale faktycznie, dziewczyny z terminem na poczatku września, ładnie mikołajki świętowały :-)
Może to ciałko żółte.No wlasnie, z racji ze bylam pierwszy raz tak wczesnie na usg (5+5) to powiedzcie mi co oznacza taka jakby bańka w pecherzyku? Dokladnie widzialam pecherzyk i w srodku taka bańka okrągła... u was to jakos inaczej wyglada...
Moja ma fazę nie jedzeniaU nas był pieczony łosoś, frytki z batatów i kalafior syn zjadł ze smakiem, a to najważniejsze, bo głodny bobas to zły bobas [emoji23]
Nie wiem...mi to wyglądało ja pecherzyk w pecherzykuMoże to ciałko żółte.
Ja jadłam gdzieś o 18Troszkę duzo jak na czczo. Ja mialam zalecenie jesc cos nawet o 12 i to jakas bula z maslem i serem żółtym. Mi nic nie pomoglo. Wjechała insulina od 2 tyg i trzymam w ryzach max 89. Boje sie tylko ze takim tempem dojde do 40j nocnej
Ja wlasnie pyry tłuczone z jpgurtem i masełkiem robię [emoji3059] kusi mnie trochę cebulki podsmażyć na maselku i do nich dodać.Ja zrobiłam ostatnio tluczone z jogurtem i maslem...o maj gad, same ziemniaki jadlam [emoji28]
Zamień się ze mną, mogę Ci moje zaparcie oddać na jeden dzień [emoji1787]Witaj w klubie [emoji23] mnie wczoraj cały dzień bolało ale lewe biodro [emoji23] A zaparcia nie mam, akurat dziś wprost przeciwnie...
Dużo zależy od sprzętu :-) nie ma co się martwić na zapas.No wlasnie, z racji ze bylam pierwszy raz tak wczesnie na usg (5+5) to powiedzcie mi co oznacza taka jakby bańka w pecherzyku? Dokladnie widzialam pecherzyk i w srodku taka bańka okrągła... u was to jakos inaczej wyglada...