U
użytkownik lu
Gość
Zdrówko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj :-) też jestem po stracie tyle że to bylo w grudniu 2017.Cześć dziewczyny, pozwolicie, że dołączę. Termin na 26.09. Poprzednia ciąża stracona w 6tc w październiku 2020
Hej :-)Hej. Wizytę mam dopiero 10.02. Dopiero zobaczę co się dzieje i oficjalnie potwierdze ciążę. Mieszkam w Szwecji a tutaj nie ma opcji żeby zrobić samemu bete. Narazie biorę duphaston przywieziony z PL i czekam jak na szpilkach.
Czyli jest nas więcej które balowalyWitaj :-) też jestem po stracie tyle że to bylo w grudniu 2017.
Mi jedna z apek wylicza na 26.09 a druga na 27.09 [emoji1787] dzisiaj mam 6+1 bynajmniej :-)
Mnie wczoraj bolało prawe biodro :-/ a dzisiaj taka napięta sie czuje ale to przez zaparcie znowu.Mnie dziś tak ciągnie w pachwinach że szok ale dziwne jak leżę jak chodzę mniej.
No właśnie mi położona przez telefon mówiła, że w tym terminie będzie najlepiej coś zobaczyć.Hej :-)
Ja mam drugą wizytę, też na 10.02 :-) powinno już byc serducho i wyrazny bobas, będę miala wtedy 7+4. Pierwszą wizytę mialam teraz w środę, ale to bylo 5+4 i widać bylo tylko pecheryzk i ledwo widocznego kropka :-)
Hahahaha no na to wychodiz [emoji1787] owocnie swietowalismy sylwestra i nowy rok [emoji1787]Czyli jest nas więcej które balowaly [emoji1787]
Nooo albo mikołajkiHahahaha no na to wychodiz [emoji1787] owocnie swietowalismy sylwestra i nowy rok [emoji1787]
Ja szlam wcześniej, bo raz że L4 potrzebowalam a dwa, że stresy byly przez tamto poronienie. Lekara mi proponowala że wystarczy przyjść za tydzień jak będę miala 6+4, ale wolalam za dwa tygodnie, żeby już bylo wszystko ładnie wyraźnie widać.No właśnie mi położona przez telefon mówiła, że w tym terminie będzie najlepiej coś zobaczyć.