reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny a jak lekarz kazał wam dawkowac duphaston? Pytam z ciekawości bo tak różnie na forach kobietki piszą, że aż jestem w szoku. Mi ginekolog powiedział, że jeśli się boję o ciążę to mogę brać 2 tabletki 3 razy dziennie ale strasznie dużo mi się to wydaje. Nie mam żadnych plamień ani wcześniejszych poronień więc nie wiem czy jest sens brać
Ja mam 3razy po jednej plus 2razy luteina dopochwowo co 12 godz

reklama
Witamy na pokładzie 😍też mam na 26 września, dziś 6+0 a pierwsza wizyta będzie w ten czwartek. A Ty już byłaś na wizycie ☺️? Ja straciłam w 5tyg w 2018 roku..
Hej. Wizytę mam dopiero 10.02. Dopiero zobaczę co się dzieje i oficjalnie potwierdze ciążę. Mieszkam w Szwecji a tutaj nie ma opcji żeby zrobić samemu bete. Narazie biorę duphaston przywieziony z PL i czekam jak na szpilkach.

Hej. Wizytę mam dopiero 10.02. Dopiero zobaczę co się dzieje i oficjalnie potwierdze ciążę. Mieszkam w Szwecji a tutaj nie ma opcji żeby zrobić samemu bete. Narazie biorę duphaston przywieziony z PL i czekam jak na szpilkach.
Ja w UK aktualnie i też nie mam jak bety zrobić. A na wizytę idę prywatnie bo nie wytrzymałabym do 12 tygodnia bo dopiero wtedy robią skan 🙄bądźmy dobrej myśli 🤞szybko zleci do wizyt

Ja w UK aktualnie i też nie mam jak bety zrobić. A na wizytę idę prywatnie bo nie wytrzymałabym do 12 tygodnia bo dopiero wtedy robią skan 🙄bądźmy dobrej myśli 🤞szybko zleci do wizyt
Oby. Moja wizyta też prywatna. Inaczej też trzeba czekać do 12tc. Przez tą stratę łapie delikatne schizy. 😁

Oby. Moja wizyta też prywatna. Inaczej też trzeba czekać do 12tc. Przez tą stratę łapie delikatne schizy. 😁
Prawdopodobnie to była biochemiczna moja strata. Mam większy spokój teraz że się uda wszystko. Nie wiem jakoś tak czuje🤔 objawy mnie jeszcze nie męczą, jedynie ból piersi i sutkow i czasem ciągnięcia w brzuchu. Jakoś musimy przetrwać do wizyt eh.

Prawdopodobnie to była biochemiczna moja strata. Mam większy spokój teraz że się uda wszystko. Nie wiem jakoś tak czuje🤔 objawy mnie jeszcze nie męczą, jedynie ból piersi i sutkow i czasem ciągnięcia w brzuchu. Jakoś musimy przetrwać do wizyt eh.
Też objawów nie mam za bardzo. Trochę brzuch ciagnie i sutki mnie pieką. A jestem tak brzydka jak nigdy 🤣🤣🤣W odróżnieniu od dziewczyn cały czas bym morda mielila taka jestem glodna 🤣. U mnie ostatnio było serduszko ale beta źle rosła i dzień po potwierdzeniu bicia serca w nocy wszystko poleciało, mino duphastonu. Fajnie że masz ten sam termin.. Szalalo się w nowym roku🤣🤣🤣

reklama
Też objawów nie mam za bardzo. Trochę brzuch ciagnie i sutki mnie pieką. A jestem tak brzydka jak nigdy 🤣🤣🤣W odróżnieniu od dziewczyn cały czas bym morda mielila taka jestem glodna 🤣. U mnie ostatnio było serduszko ale beta źle rosła i dzień po potwierdzeniu bicia serca w nocy wszystko poleciało, mino duphastonu. Fajnie że masz ten sam termin.. Szalalo się w nowym roku🤣🤣🤣
Ja mam teraz troche sucha twarz też i pogorszenie zauważyłam tydzień temu ale już trochę lepiej wyglądam 🙈🙈
Haha Oj to była szalona noc 🤣🤣

Do góry