reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Mam tu jakieś 143 ale czy to to? Może tak, drobny druczek,wydaje mi się w jest napisane F*143
To może być to... Ale nie gwarantuje. U mnie jest napisane poprostu FHR 100. I lekarz na wizycie powiedział że jest 100na minute ale powinno przyspieszy, zwłaszcza że nie całe 24h wcześniej miałam usg robione i nie było jeszcze serduszka więc może dopiero co zaczęło bic. W sobotę o 9.20 mam wizytę i mam nadzieję że też dostanę dobre wiadomości 😉🤞

reklama
Bosszzz ale napisalyscie 😁
Gratuluje wszystkich cudownych dzidziusiow, wizyt udanych i wszystkiego, ja jeszcze tydzien czekania 🙄 jajo zniose.

Ale dzis mam dobry dzień, wczoraj umieralam, a dzis mam powera od rana,nawet mnie nie mdli, do tego M zawiózł najmłodsza do babci juz po 9 i bedzie dopiero kolo 16, a o 17 chodzi spac, takze mega luzny dzien 😊 bylam w sklepu,kupilam rolete, ogarnelam i taka cisza..az za bardzo.
Ustalilam z babcia, ze beda miały takie babcine srody,a ja wtedy poświęcę sie sobie.

Dzis zribilam domowe hampki i ziemniaczki smazone, no taką mialam ochote..zjadlam wszystko haha, ale żeby nie było, na kolacje koktajl z jogurtu, szpinaku,banana, jablka, marchewki i pomaranczki,praz oczywiscie pietruszki zielonej cytryny 😋

20210127_151104.jpg

Bosszzz ale napisalyscie 😁
Gratuluje wszystkich cudownych dzidziusiow, wizyt udanych i wszystkiego, ja jeszcze tydzien czekania 🙄 jajo zniose.

Ale dzis mam dobry dzień, wczoraj umieralam, a dzis mam powera od rana,nawet mnie nie mdli, do tego M zawiózł najmłodsza do babci juz po 9 i bedzie dopiero kolo 16, a o 17 chodzi spac, takze mega luzny dzien 😊 bylam w sklepu,kupilam rolete, ogarnelam i taka cisza..az za bardzo.
Ustalilam z babcia, ze beda miały takie babcine srody,a ja wtedy poświęcę sie sobie.

Dzis zribilam domowe hampki i ziemniaczki smazone, no taką mialam ochote..zjadlam wszystko haha, ale żeby nie było, na kolacje koktajl z jogurtu, szpinaku,banana, jablka, marchewki i pomaranczki,praz oczywiscie pietruszki zielonej cytryny 😋

Zobacz załącznik 1231587
O ja ale zrobiłaś ochotę 😄

Bosszzz ale napisalyscie [emoji16]
Gratuluje wszystkich cudownych dzidziusiow, wizyt udanych i wszystkiego, ja jeszcze tydzien czekania [emoji849] jajo zniose.

Ale dzis mam dobry dzień, wczoraj umieralam, a dzis mam powera od rana,nawet mnie nie mdli, do tego M zawiózł najmłodsza do babci juz po 9 i bedzie dopiero kolo 16, a o 17 chodzi spac, takze mega luzny dzien [emoji4] bylam w sklepu,kupilam rolete, ogarnelam i taka cisza..az za bardzo.

Dzis zribilam domowe hampki i ziemniaczki smazone, no taką mialam ochote..zjadlam wszystko haha, ale żeby nie było, na kolacje koktajl z jogurtu, szpinaku,banana, jablka, marchewki i pomaranczki,praz oczywiscie pietruszki zielonej cytryny [emoji39]

Zobacz załącznik 1231587

O 17 chodzi spać? [emoji15] ale to chyba bez drzemki w dzień?

To może być to... Ale nie gwarantuje. U mnie jest napisane poprostu FHR 100. I lekarz na wizycie powiedział że jest 100na minute ale powinno przyspieszy, zwłaszcza że nie całe 24h wcześniej miałam usg robione i nie było jeszcze serduszka więc może dopiero co zaczęło bic. W sobotę o 9.20 mam wizytę i mam nadzieję że też dostanę dobre wiadomości 😉🤞
Spokojnie dziewczyny z tymi serduszkami. Mi lekarka na wizycie (wg USG 6+6) powiedziała, że bije i za na razie ilość uderzeń nie ma znaczenia, sprawdzimy na wizycie za 2 tygodnie. Tu wszystko się zmienia bardzo szybko, fasolki rosną z dnia na dzień.

Spokojnie dziewczyny z tymi serduszkami. Mi lekarka na wizycie (wg USG 6+6) powiedziała, że bije i za na razie ilość uderzeń nie ma znaczenia, sprawdzimy na wizycie za 2 tygodnie. Tu wszystko się zmienia bardzo szybko, fasolki rosną z dnia na dzień.
To mnie teraz uspokoiłaś trochę 😉 dziękuję. Zobaczymy w sobotę bo i tak nic nie mogę zrobić 😶

Nooo bez, bez. Ma 2 latka, ale tak zasypia odkąd skończyła pół roczku. Wtedy jeszcze miala drzemki, teraz wstaje o 7 i juz drzemek nie ma, bo nie chciala nawet zasypiac w dzien, ok 17 juz pada [emoji4]

To zazdroszczę ;) mój bez drzemki chodzi spać koło 19, a tak to 20:30, ale zdarzało się już później. No i niestety ostatnio wstaje przed 6 :(

reklama
To zazdroszczę ;) mój bez drzemki chodzi spać koło 19, a tak to 20:30, ale zdarzało się już później. No i niestety ostatnio wstaje przed 6 :(
To mój też taki wytrwały. Chodzi spać po 19 i wstaje ok 6-7 ale zdarza się, że i przed 6 [emoji846]Oprócz tego jeszcze mleko w nocy obowiązkowo raz lub dwa [emoji85]

Do góry