Brawo, gratuluję, chciałabym wierzyć że u mnie będzie podobnieUwaga plot twist!
Może niektóre mnie pamiętają jak się zegnalam, jutro miałam mieć lyzeczkowanie. Dziś usg przed zabiegiem. A tam bijące serce. Cud. I spowrotem wróciły leki na tapetę. Za tydzień sprawdzimy czy przetrwał. [emoji50][emoji4]
reklama
claudia9696
Zaciekawiona BB
ja tez byłam pewna ze nic nie będzie widać! Polozylam się, lekarka przyłożyła głowice a tam widać wszystko kamień spadł mi z serca, mam nadzieje ze u ciebie tez wszystko pozytywnie się rozwiąże.A ja mam dobre przeczucia. Gdyby to była pozamaciczna pewnie byś już plamiła i miała jakieś bóle. Trzymam kciuki za dobre wieści, którymi nas zaskoczysz wieczorem.
U mnie 6+6 więc dosyć wysoko, no ale zobaczymy. Fajnie, że u Ciebie ok. Myślałam, że na tym etapie standard to przezpochwowe, a tu proszę nawet przez brzuch widać. Czyli musi być dobrze teraz.
Nie przekreślaj jeszcze wszystkiego. Moim zdaniem na tym etapie na prawo jeszcze nie widać pęcherzyka.
Z apki wychodzi 6+1. We wtorek potwierdzi, powie dokładniePrzypomnisz, w którym jesteś tygodniu?
Ja biorę cały czas Euthyrox. Brałam też w okresie starań bo mam podwyższone TSH.Dziewczyny badalyscie może tsh? Wyszło mi wysokie i od razu dostałam receptę na eutyrox. Boję się czy to może zaszkodzić?
Wysokie, tzn. jakie? Ja od pół roku biorę letrox na obniżenie tsh (miałam powyżej 2, a kobiety w ciąży powinny mieć poniżej 2). Przy wysokim tsh niektórzy lekarze zlecają badanie FT3, FT4 i anty tpo i anty tg.Dziewczyny badalyscie może tsh? Wyszło mi wysokie i od razu dostałam receptę na eutyrox. Boję się czy to może zaszkodzić?
Dziewczyny badalyscie może tsh? Wyszło mi wysokie i od razu dostałam receptę na eutyrox. Boję się czy to może zaszkodzić?
U mnie TSH 2,56 więc wjechał Euthyrox od dzisiaj. Wcześniej przed ciążą miałam TSH ok. 3,5, ale piłam jod i zeszłam do 2,5
reklama
U Mnie 4,8 w 4 tygodniu. Anty top <9Wysokie, tzn. jakie? Ja od pół roku biorę letrox na obniżenie tsh (miałam powyżej 2, a kobiety w ciąży powinny mieć poniżej 2). Przy wysokim tsh niektórzy lekarze zlecają badanie FT3, FT4 i anty tpo i anty tg.
Dostałam Eutyrox 50. A na usg nic jeszcze nie widać było. Nic tylko czekać na następną wizytę czy jest dobrze.