reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
U mnie dzisiaj jakiś kiepski dzień, ten mój prawie dwulatek czasem niezle daje popalić [emoji849] a praca zdalna z dzieckiem w domu to jest jakiś kosmos. Mam nadzieje, że się uda chociaż na czwartek i piątek go posłać do żłobka, bo w domu jest syf, kiła i mogiła...

W każdym razie nie bardzo mam czas stresować się wizytą, ale cieszę się, że dzisiaj tak dużo dobrych wiadomości!

Co do jedzenia to ja tez całe życie na diecie z efektem takim, że mam coraz więcej kilogramów [emoji28] tez miałam schudnąć przed ta ciąża, no ale nie wyszło i zaczynam ją tak jak poprzednią. Staram się jeść rozsądnie, ale jak Młody jest w domu to panuje taki chaos, że dzisiaj było #wspieramgastro zamiast domowego obiadu ;) jutro już musimy się bardziej ogarnąć :)

U mnie dzisiaj jakiś kiepski dzień, ten mój prawie dwulatek czasem niezle daje popalić [emoji849] a praca zdalna z dzieckiem w domu to jest jakiś kosmos. Mam nadzieje, że się uda chociaż na czwartek i piątek go posłać do żłobka, bo w domu jest syf, kiła i mogiła...

W każdym razie nie bardzo mam czas stresować się wizytą, ale cieszę się, że dzisiaj tak dużo dobrych wiadomości!

Co do jedzenia to ja tez całe życie na diecie z efektem takim, że mam coraz więcej kilogramów [emoji28] tez miałam schudnąć przed ta ciąża, no ale nie wyszło i zaczynam ją tak jak poprzednią. Staram się jeść rozsądnie, ale jak Młody jest w domu to panuje taki chaos, że dzisiaj było #wspieramgastro zamiast domowego obiadu ;) jutro już musimy się bardziej ogarnąć :)
Hehehe :) uwielbiam to powiedzenie „syf kiła i mogiła „😅😅😅 ja nie mam dzieci jeszcze ale mam to samo także masz do tego pełne prawo😄😄😄

Rany boskie wy chyba nic nie robicie tylko piszecie😉 chwile mnie nie było i tyle stron naklepaly😜
Wiecie co ja mam mało objawów ale strasznie intensywne,piersi mnie bolą bardzo,troje dzieci mam i tak nie bolały nigdy, śledzie jem od świąt chociaż ich zbytnio nie lubię,brzuch mi twardnieje jak leżę na boku teraz i pisze to nie mogę opierać na nim ręki
W ostatnim czasie dokuczała mi zgaga a od świąt zniknęła bez śladu,a we wszystkich ciążach miałam ją całą dobę
I jestem taka spokojna,mam wyrąbane na wszystko,pomimo że całe życie jestem histeryczką

Rany boskie wy chyba nic nie robicie tylko piszecie😉 chwile mnie nie było i tyle stron naklepaly😜
Wiecie co ja mam mało objawów ale strasznie intensywne,piersi mnie bolą bardzo,troje dzieci mam i tak nie bolały nigdy, śledzie jem od świąt chociaż ich zbytnio nie lubię,brzuch mi twardnieje jak leżę na boku teraz i pisze to nie mogę opierać na nim ręki
W ostatnim czasie dokuczała mi zgaga a od świąt zniknęła bez śladu,a we wszystkich ciążach miałam ją całą dobę
I jestem taka spokojna,mam wyrąbane na wszystko,pomimo że całe życie jestem histeryczką
Hahahaha 😁tal trochę piszemy 😄każda coś napisze i oooo nazbiera się 😁teraz chociaż masz co czytać 😁dzisiaj dużo dobrych wieści także suuuuper dzień ❤️

Teraz czekamy na jutrzejsze dobre wieści, z tego co pamiętam szykują się trzy wizyty 😊✊

Ja zmykam troche odsapnąć, chyba otwieram jutrzejszy dzień bo wizyta na 9:30 :-)
Ide szykować jakieś przekąski bo ostatnie pobranie o 12 po glukozie wiec pewnie umrę z głodu jak nic nie zabiorę do zjedzenia żeby szybko wciągnąć po 😂

Dobrej nocy dziewczyny i odezwę się jutro ❤️

reklama
Do góry