m.am
Fanka BB :)
Myślami jestem z Tobą aż mi się płakać chce [emoji22]nie trać wiary kochana..Nie, była to brązowe coś bardzo mało.. Wzięłam to za implantacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślami jestem z Tobą aż mi się płakać chce [emoji22]nie trać wiary kochana..Nie, była to brązowe coś bardzo mało.. Wzięłam to za implantacje
Ja szukałam lekarza bardzo długo, tzn nawet przy wcześniejszej ciąży przy poronieniu. I dopiero teraz dostałam z polecenia dr Augustyniak Tomasz. Świetny lekarz, z ogromna wiedza i przemiły ! Zawsze powie coś żeby uspokoić i zrobi wsystsko żeby pomocGeneralnie wizytę u lekarza , który ma mi prowadzić ciążę mam 28 stycznia w gamecie w Rzgowie.(Pierwszy wolny termin , a dzwonilam tydz temu)Wybieram się do docenta Kaczmarka. Prowadził moja pierwsza ciążę w profamili a Ty ?
Ja mu teraz pisze SMS z wynikami z on mając mnóstwo pacjentem plus prace w szpitalu odpisuje mi jak normalny człowiek a nie jak inni lekarze wyrąbane. Tez mam bardzo wysokie ciśnienie i tez się tym zajmuje. Nic nie olewa wsystsko bierze na poważnie nawet jak to taki początek ciąży jak u mnieJa szukałam lekarza bardzo długo, tzn nawet przy wcześniejszej ciąży przy poronieniu. I dopiero teraz dostałam z polecenia dr Augustyniak Tomasz. Świetny lekarz, z ogromna wiedza i przemiły ! Zawsze powie coś żeby uspokoić i zrobi wsystsko żeby pomoc
Najważniejsze to znaleźć lekarza, któremu się najzwyczajniej w świecie ufa [emoji846]Ja szukałam lekarza bardzo długo, tzn nawet przy wcześniejszej ciąży przy poronieniu. I dopiero teraz dostałam z polecenia dr Augustyniak Tomasz. Świetny lekarz, z ogromna wiedza i przemiły ! Zawsze powie coś żeby uspokoić i zrobi wsystsko żeby pomoc
Szczerze to trzeba żyć dalej. Już się uspokoiłam. Ale dziękuję :*Myślami jestem z Tobą aż mi się płakać chce [emoji22]nie trać wiary kochana..
Zapisz sie do lekarza. Moze bedzie dobrze. Trzymam kciuki.Sporo wyleciało i takiego jakby mięsa jasnego.
Bardzo mi przykro że Cię to spotkałoNie, była to brązowe coś bardzo mało.. Wzięłam to za implantacje
To super [emoji846] na takiego lekarza zawsze można liczyć. U mnie trochę gorzej z kontaktem telefonicznym ( odp na SMS ale po jakimś czasie ) Darze go ogromną sympatią i zaufaniem. Człowiek z ogromną wiedzą i super podejściem do pacjentaJa mu teraz pisze SMS z wynikami z on mając mnóstwo pacjentem plus prace w szpitalu odpisuje mi jak normalny człowiek a nie jak inni lekarze wyrąbane. Tez mam bardzo wysokie ciśnienie i tez się tym zajmuje. Nic nie olewa wsystsko bierze na poważnie nawet jak to taki początek ciąży jak u mnie
Bardzo mi przykro zycie jest strasznie niespawiedliwe.Bez ostrzeżenia. Nic nie bolało, tzn jak zwykle..