reklama
m.am
Fanka BB :)
Tak trzymaj [emoji8]widać , że silna kobieta z Ciebie i jakoś dasz radę . Szczerze to się boje czy czasem u mnie nie wydarzy się to samo ... Jakoś wszystko pod górkę ehhSzczerze to trzeba żyć dalej. Już się uspokoiłam. Ale dziękuję :*
m.am
Tak mi przykro [emoji45]co za dzień [emoji45]trzymaj się jakoś [emoji45][emoji45][emoji45]Dziewczyny ja również się z Wami żegnam. Od zeszłego tygodnia źle się czułam, mialam wysokie ciśnienie, ogólny niepokój, wysoki cukier na czczo (w poprzedniej ciąży cukrzyca ciążowa). W poniedziałek poszłam na wizytę, lekarz nic nie widział w macicy, podejrzewał poronienie lub ciąże pozamaciczna. Zlecił podwojne badanie beta hcg w odstępie 48 godzin. W międzyczasie dostałam krwawienia, beta spadła. Stwierdzono ciąże biochemiczna.
Trzymam za Was kciuki i życzę dużo spokoju i zdrowia!
E
Ewka34
Gość
Łączę sie w bólu kochana ❤Dziewczyny ja również się z Wami żegnam. Od zeszłego tygodnia źle się czułam, mialam wysokie ciśnienie, ogólny niepokój, wysoki cukier na czczo (w poprzedniej ciąży cukrzyca ciążowa). W poniedziałek poszłam na wizytę, lekarz nic nie widział w macicy, podejrzewał poronienie lub ciąże pozamaciczna. Zlecił podwojne badanie beta hcg w odstępie 48 godzin. W międzyczasie dostałam krwawienia, beta spadła. Stwierdzono ciąże biochemiczna.
Aurorah
Co za dzień dzisiaj tyle złych wiadomości na tym wątku Ja dzisiaj złapałam jakiegoś schiza zaczynam się tak strasznie bać. Plamienia u mnie ustąpiły, ale to wcale mnie nie pociesza. Do wizyty u mojej lekarki jeszcze prawie 2 tygodnie i nie umiem się uspokoić i myśleć pozytywnie. Wiem, że dopóki się z nią nie zobaczę nie będę spokojna a tu jeszcze tyle czasu trzeba czekać
Do tego w nocy wcale nie spałam (tzn. przespałam wczoraj od 19 do północy i później już do rana klapa).
Po tym duphastonie czuję się tak fatalnie, rano mało co nie zwymiotowałam. Nie mam siły na nic, kręci mi się w głowie i jest mi słabo.
Zastanawiam się czy ja to długo będę musiała zażywać? czy jest jakaś szansa, że jak mi te plamienia przeszły to na następnej wizycie mi to pozwolą odstawić?
O dziwo luteina nie wywołuje u mnie aż takich reakcji jak ten duphaston.
Do tego w nocy wcale nie spałam (tzn. przespałam wczoraj od 19 do północy i później już do rana klapa).
Po tym duphastonie czuję się tak fatalnie, rano mało co nie zwymiotowałam. Nie mam siły na nic, kręci mi się w głowie i jest mi słabo.
Zastanawiam się czy ja to długo będę musiała zażywać? czy jest jakaś szansa, że jak mi te plamienia przeszły to na następnej wizycie mi to pozwolą odstawić?
Magdalena09
Dolny Śląsk [emoji846]
A któraś przyszła mama jest z Gorzowa Wlkp? [emoji3]
King@
Bardzo mi przykro :* Wiem, że teraz, żadne słowa nie są pocieszeniem, mogę tylko ci powiedzieć, że jeszcze kiedyś i dla Ciebie będzie pięknie :*Szczerze to trzeba żyć dalej. Już się uspokoiłam. Ale dziękuję :*
King@
O jestem zdziwiona, właśnie dziś rano jak brałam Duphaston to się zastanawiałam czy on wgl działa, taka mała tableteczka, której nie czućCo za dzień dzisiaj tyle złych wiadomości na tym wątku Ja dzisiaj złapałam jakiegoś schiza zaczynam się tak strasznie bać. Plamienia u mnie ustąpiły, ale to wcale mnie nie pociesza. Do wizyty u mojej lekarki jeszcze prawie 2 tygodnie i nie umiem się uspokoić i myśleć pozytywnie. Wiem, że dopóki się z nią nie zobaczę nie będę spokojna a tu jeszcze tyle czasu trzeba czekać
jjm86
Bardzo, bardzo mi przykro...Dziewczyny ja również się z Wami żegnam. Od zeszłego tygodnia źle się czułam, mialam wysokie ciśnienie, ogólny niepokój, wysoki cukier na czczo (w poprzedniej ciąży cukrzyca ciążowa). W poniedziałek poszłam na wizytę, lekarz nic nie widział w macicy, podejrzewał poronienie lub ciąże pozamaciczna. Zlecił podwojne badanie beta hcg w odstępie 48 godzin. W międzyczasie dostałam krwawienia, beta spadła. Stwierdzono ciąże biochemiczna.
reklama
Aurorah
niech Cię nie zwiedzie jego niewinny mały rozmiar biorę go od wtorku i codziennie mam jazdy po nim. Nie wiem może ja jakoś źle na niego reaguję.O jestem zdziwiona, właśnie dziś rano jak brałam Duphaston to się zastanawiałam czy on wgl działa, taka mała tableteczka, której nie czuć