reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
A mi z kolei wyszedł dziś negatywny test 😭 od 02.01 pozytywne testy,we wtorek beta 14.9,już zaczynałam się cieszyć i o..... Jutro idę na betę,ale boje się,że drugi raz z rzędu fasolka się wyprowadziła.....jestem załamana. Może są jakieś mikro szanse,że ten test był do dupy?

A mi z kolei wyszedł dziś negatywny test 😭 od 02.01 pozytywne testy,we wtorek beta 14.9,już zaczynałam się cieszyć i o..... Jutro idę na betę,ale boje się,że drugi raz z rzędu fasolka się wyprowadziła.....jestem załamana. Może są jakieś mikro szanse,że ten test był do dupy?
ja bym zrobiła jeszcze jedna bete choćby dzisiaj,bo z testami to różnie bywa :)

Też bym ponownie zrobiła betę aby zobaczyć przyrost.

Zrób kolejny😊

Takie same testy o tej samej czułości?

Witam sie i ja. Bylam dzis na badaniach, a teraz praca. U mnie ze spaniem ok. Ale budzę się w nocy. Nie zapraszając czuje sie bardzo dobrze, z pierwszym był dramat😆.

reklama
Hej, witam się również i ja 🙂 3 testy pozytywne, od 3 dni. Dzisiaj byłam na becie, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i dotrwam z Wami do samego września ❤️

Do góry