reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Mówią, że każda ciąża inna, ale też mam nadzieję, że obędzie się jak w dwóch poprzednich bez mdłości i innych nieprzyjemnych objawów. A już wiesz, że cesarka? U mnie po dwóch nieplanowanych cesarkach bedzie pewnie trzecia planowana, ale tym razem bałabym się inaczej.
Już wcześniej wiedziałam, jak w ciąży nie byłam i zaczęłam się leczyć na różne schorzenia :(
Ale zobaczymy co lekarz mi powie

Mówią, że każda ciąża inna, ale też mam nadzieję, że obędzie się jak w dwóch poprzednich bez mdłości i innych nieprzyjemnych objawów. A już wiesz, że cesarka? U mnie po dwóch nieplanowanych cesarkach bedzie pewnie trzecia planowana, ale tym razem bałabym się inaczej.

Ja tez mam nadzieje, ze i tym razem się uda i ciąża będzie „bezobjawowa” [emoji23]

Ja rodziłam naturalnie i jak na pierwszy poród to poszło sprawnie - 2,5h. Ale był wywoływany, ktg wyszło słabo, okazało się, że mam już mało wód i podobno łożysko nie było w najlepszym stanie. Mam do dzisiaj takie wrażenie, że cudem uniknęła jakiś poważnych powikłań. Dlatego nie wiem czy się nie przychylam w stronę cesarki. No ale to jeszcze dużo czasu, najpierw trzeba sprawdzić czy ktoś tam w ogóle jest ;)

A robiłaś test? Bo to jest chyba najprostszy sposób, żeby potwierdzić ciąże ;)
Tak wiem że najprostszy ;) mam zamiar zrobić jutro lub pojutrze, mam dziwne cykle ostatnio więc czekałam ;) tylko dziś te mdłości i powiem wam że boję się zrobić,że wyjdzie negatyw i że to menopauza 😂 chociaż mam 37 lat 😂

Ja żadnego plamienia nie miałam :)
Teraz nawet nie odczuwam ani mdłości ani bólu piersi (co jedynie sutki stały się wrażliwe na dotyk) jestem ciekawa czy kiedyś inne objawy przyjdą czy przejdę ciąże bez nich :p
Ja pierwszy trymestr męczyłam się z mdlosciami, drugi jak nowo nagrodzona a trzeci to masakra była wszystko mnie bolalo :)

Witam się i ja, w tamtym roku również się witałam na wrzesniowkach - dziś leży obok mnie słodki niemowlak.
W tym roku nieplanowana niespodzianka- dwie kreski.
Witaj. Szukając plusów: będzie można zrobić wspólne urodziny, a dzieciaczki będą miały małą różnice wieku i razem się pobawią.

reklama
Witam się i ja, w tamtym roku również się witałam na wrzesniowkach - dziś leży obok mnie słodki niemowlak.
W tym roku nieplanowana niespodzianka- dwie kreski.
Nie martw się ja z bratem jesteśmy z jednego roku on 1styczen ja 24grudzien(urodziłam się w 7m) i najlepsze wspomnienia jakie mam z dzieciństwa to właśnie z bratem, wszędzie razem aż żal że teraz mieszamy 500km od siebie

Do góry