No plamien właśnie nie mam ,a zawsze były dzień/dwa przed okresem. Dziś 30dc a moje cykle to 26 choć od 3 cykli 28dni..
A robiłaś test? Bo to jest chyba najprostszy sposób, żeby potwierdzić ciąże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No plamien właśnie nie mam ,a zawsze były dzień/dwa przed okresem. Dziś 30dc a moje cykle to 26 choć od 3 cykli 28dni..
Już wcześniej wiedziałam, jak w ciąży nie byłam i zaczęłam się leczyć na różne schorzeniaMówią, że każda ciąża inna, ale też mam nadzieję, że obędzie się jak w dwóch poprzednich bez mdłości i innych nieprzyjemnych objawów. A już wiesz, że cesarka? U mnie po dwóch nieplanowanych cesarkach bedzie pewnie trzecia planowana, ale tym razem bałabym się inaczej.
Mówią, że każda ciąża inna, ale też mam nadzieję, że obędzie się jak w dwóch poprzednich bez mdłości i innych nieprzyjemnych objawów. A już wiesz, że cesarka? U mnie po dwóch nieplanowanych cesarkach bedzie pewnie trzecia planowana, ale tym razem bałabym się inaczej.
Tak wiem że najprostszy mam zamiar zrobić jutro lub pojutrze, mam dziwne cykle ostatnio więc czekałam tylko dziś te mdłości i powiem wam że boję się zrobić,że wyjdzie negatyw i że to menopauza chociaż mam 37 latA robiłaś test? Bo to jest chyba najprostszy sposób, żeby potwierdzić ciąże
Ja pierwszy trymestr męczyłam się z mdlosciami, drugi jak nowo nagrodzona a trzeci to masakra była wszystko mnie bolaloJa żadnego plamienia nie miałam
Teraz nawet nie odczuwam ani mdłości ani bólu piersi (co jedynie sutki stały się wrażliwe na dotyk) jestem ciekawa czy kiedyś inne objawy przyjdą czy przejdę ciąże bez nich
Witaj. Szukając plusów: będzie można zrobić wspólne urodziny, a dzieciaczki będą miały małą różnice wieku i razem się pobawią.Witam się i ja, w tamtym roku również się witałam na wrzesniowkach - dziś leży obok mnie słodki niemowlak.
W tym roku nieplanowana niespodzianka- dwie kreski.
witamWitam się i ja, w tamtym roku również się witałam na wrzesniowkach - dziś leży obok mnie słodki niemowlak.
Nie martw się ja z bratem jesteśmy z jednego roku on 1styczen ja 24grudzien(urodziłam się w 7m) i najlepsze wspomnienia jakie mam z dzieciństwa to właśnie z bratem, wszędzie razem aż żal że teraz mieszamy 500km od siebieWitam się i ja, w tamtym roku również się witałam na wrzesniowkach - dziś leży obok mnie słodki niemowlak.