reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Jestem zapisana 14.01 do mojego giną, już wtedy powinno być słychać bicie serduszka :)
Teraz czekam w turbo kolejce do pobrania krwi :p
A wam jak dzień mija?

reklama
Mi wychodzi 5 tydzień i 3 dni. Dziś udało mi się zapisać do lekarza i idę na 20. Denerwuje się. Nie wiem czy coś będzie widać. Ale Pani doktor nic nie powiedziała że za wcześnie jak poinformowałam ją że test robiłam w święta. Trzymajcie kciuki

Mi wychodzi 5 tydzień i 3 dni. Dziś udało mi się zapisać do lekarza i idę na 20. Denerwuje się. Nie wiem czy coś będzie widać. Ale Pani doktor nic nie powiedziała że za wcześnie jak poinformowałam ją że test robiłam w święta. Trzymajcie kciuki
Daj koniecznie znać wieczorem
Czy coś było widać :-))) trzymam kciuki

Załączniki

• Screenshot_20210104_100832_com.gravid.gravid.jpg
    Screenshot_20210104_100832_com.gravid.gravid.jpg
    113 KB · Wyświetleń: 94
Dam znać;) teraz mam tylko ogromnie bolące i mam wrażenie większe i napięte piersi i nic więcej z objawów. A wy jak się czujecie dziś?
Strasznie bolące piersi, ból głowy co praktycznie co drugi dzień i cały czas jestem tak zmęczona jakbym przerzucała cały dzień worki z gruzem. Tez tak macie? W pracy najprostsza czynność powoduje, że po niej to najchętniej bym się położyła i spała cały dzień.

reklama
Ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam bo brzuch mnie bolał więc jestem nieprzytomna :( Piersi też mnie bolą tak jak Was. Ogólnie to mam brak energii, jestem zmęczona i nic mi się nie chce a do roboty trzeba iść :D

Do góry