Niecierpliwa233
Fanka BB :)
Ja mam aplikacje Ciąża+
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie chyba jestem z tych osób,które do czasu wizyty u gina musza się uspokoić,ze to nie sen@Ewelina0103 jestem rocznik 86
@PaulinaMalina91 myślę, że skoro dwie bety miałaś dobre, to nie musisz robić trzeciej, chyba że chcesz się wewnętrznie uspokoić. Z aplikacji mam Ciąża+ i Preglife.
Mam tak samo...tym bardziej że nie mam mdłości ani nic i się codziennie zastanawiam czy fasola rośnie czy nie....no właśnie chyba jestem z tych osób,które do czasu wizyty u gina musza się uspokoić,ze to nie sen
ja codziennie wykonuje testy w domu czy jest druga kreska mąż się śmieje,ze na te wszystkie badania i witaminy z pół wypłaty wydamMam tak samo...tym bardziej że nie mam mdłości ani nic i się codziennie zastanawiam czy fasola rośnie czy nie....
Hahah ja też ich dużo zrobiłam, rozumiem Cięja codziennie wykonuje testy w domu czy jest druga kreska mąż się śmieje,ze na te wszystkie badania i witaminy z pół wypłaty wydam
Ponad miesiącCześć Dziewczyny,
Okazało się, że mamy zdublowane forum wrześniówek, wcześniej pisałam na innym, teraz przenosimy się tutaj
To moja druga ciąża, mam już 3 letnią córeczkę w domu, i mam 29 lat. Pozytywny test wyszedł mi w dzień spodziewanej mięsiączki, następnego dnia powtórzyłam i znów był pozytywny. Jutro będę chciała się umawiać do jakiegoś gina termin z apki wychodzi mi na 5 września, więc właściwie... Już około miesiąc za nami, hah!