reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Co do orenatalnych, bo dość dużo napisałyście... 14 lat temu to w ogole nie robilam, bo to chyba aż tka powszechne wtedy nie było, albo zbyt mloda wedlug mojej gin wteyd bylam [emoji85] ale teraz na penwo zrobię wg sugestii obecnego gina, usg a co do pappy się zastanowię, bo skoro to taka głównie statystyka, a wyjdzie mi ryzyko zd 1:500 na przykład, to bede tylko siė denerwowac niepotrzebnie. A na bank mi zaleci, bo. Wlipcu 34 lata kończę, to zbliżam się do tego ryzykownego wieku.

reklama
O to jednak działają te suwaczki!
A dobra ale chyba tylko przez przeglądarkę a w aplikacji nie działają a wygodniej mi się korzysta przez apke[emoji52]
Mi też wygodniej z apki. Już 3 lata temu na forum jak byłam, to głównie apka, ale wteyd suwaczki bylo widać [emoji15] nic, no obejdziemy się. Może bedzie lepiej jka już będzie to prywatne forum/wątek, i jak juz sytouacja bedzie u nas wszystkich pewniejsza tzn po 1 trymestrze, to zalozy się zbiorczy wątek z terminami porodu, żeby się nie mylić. Plus inny wątek z terminami wizyt, to wtedy rowniez bedzie jasno kto kiedy ma wizytę.

Boże, wizyta za dwa dni [emoji3063][emoji3063][emoji3063] oby było dobrze, i żebym swietowala dobrą wizytę pączkami, a nie zajadała smutki.

Mi też wygodniej z apki. Już 3 lata temu na forum jak byłam, to głównie apka, ale wteyd suwaczki bylo widać [emoji15] nic, no obejdziemy się. Może bedzie lepiej jka już będzie to prywatne forum/wątek, i jak juz sytouacja bedzie u nas wszystkich pewniejsza tzn po 1 trymestrze, to zalozy się zbiorczy wątek z terminami porodu, żeby się nie mylić. Plus inny wątek z terminami wizyt, to wtedy rowniez bedzie jasno kto kiedy ma wizytę.

Boże, wizyta za dwa dni [emoji3063][emoji3063][emoji3063] oby było dobrze, i żebym swietowala dobrą wizytę pączkami, a nie zajadała smutki.
Też mam wizytę w tłusty czwartek. Nie martw się, obie będziemy świętować dobre wieści obżerając się pączkami 😁

Ja póki co łykam kwas foliowy i magnez z b6, zapytam się gina na wizycie czy mam jednak brać jakiś zestaw witamin. Dość popularne widzialam falvit mama czy pregna plus.. Zobacyzmy, 14 lat temu w ciąży z córką falvit łykałam.
pregna plus nie polecam bo maja mała ilość kwasów dha 😊

Też mam wizytę w tłusty czwartek. Nie martw się, obie będziemy świętować dobre wieści obżerając się pączkami 😁
Ja też mam w czwartek 😍
Pierwsza wizyta prywatnie więc w końcu się dowiem czy bije serduszko. W ogóle co z fasolką a może sa dwie? Bo ja mam siostrę bliźniaczkę, a narzeczony na mamę bliźniaczkę 😍

Ja juz mam tak namieszane w głowie że sama nie wiem co robić czego nie robić. W czwartek mam wizytę to porozmawiam z lekarzem o tym. Tylko ja tez nie słyszałam żeby ktos z rodziny czy znjaome robily te Pappe. Kiedyś nawet prenatalnych nie bylo jak np moja przyjaciółka rodziła 8 czy 9 lat temu.
Były,były,ja robiłam 8 lat temu i nie była to wielka nowość, skoro dotarły tam gdzie diabeł mówi dobranoc😉czyli na nasze wiochy 😉

reklama
Do góry