reklama
To ja też tak kombinowałam, bo w pakiecie miałam tylko przewadzenie ciąży i usg, ale bez badań. Więc chodziłam dodatkowo na nfz. A Teraz nie mam pakietu więc, żeby się zastanawiam co z tymi zdjęciami pierwszymi na ktorych mi zależy. Tak dziwnie iść prywatnie tylko na pierwsze wizyty a potem zrezygnować.
Ale USG I trymestru możesz zrobić niezależnie od wizyt.
Marcelina007
Fanka BB :)
No ja teżJa też bety nie badam, w żadnej z moich ciaz nie badalam.. Jedyna bete w zyciu miałam w szpitalu jak poroniłam..
m.am
Bardzo mi przykro. Wiem co czujesz [emoji45]
Gratuluję wszystkim
Niestety nie każdy ma takie szczęście. Właśnie dowiedziałam się że poroniłam... zazdroszczę dziewczyny. Chyba nie jest mi dane dziecko ... ;((
Ja miałam w pierwszej ciąży, poroniłam niestety. Zaczęło się od brązowych upławów a potem krewDziewczyny miała któraś brązowe upławy ? Kurcze boje się , że to zły znak
ol.gol
Kochana współczuję, ale jeszcze będzie dobrze, zobaczysz, nie poddawaj sięGratuluję wszystkim
Niestety nie każdy ma takie szczęście. Właśnie dowiedziałam się że poroniłam... zazdroszczę dziewczyny. Chyba nie jest mi dane dziecko ... ;((
m.am
Ehh Tego się właśnie obawiam. Jak długo po uplawach pojawiła się krew ? Bolał Cię brzuch ?
Ja miałam w pierwszej ciąży, poroniłam niestety. Zaczęło się od brązowych upławów a potem krew
Elena26
Zaangażowana w BB
Bardzo mi przykro, że musiało Cię to spotkać również poroniłam ubiegłym roku...Gratuluję wszystkim
reklama
An-Dzia
No właśnie wiem. Tak poza tym to byłam zadowolona z opieki na nfz. Może też dlatego, że to była druga ciąża więc już podchodziłam inaczej do niej, ale też nie było żadnych problemów, które wymagałyby większego zaangażowania lekarza. Teraz jedynie co mnie martwi to stan po dwóch cc z czego ostatnia półtorej roku temu no i wiek 36 lat. Nie jestem zbytnio z tych przewrażliwionych, ale w tej sytuacji muszę jeszcze przemyśleć wszytko.Ale USG I trymestru możesz zrobić niezależnie od wizyt.