Agnieszka19m
Fanka BB :)
Nie wszystkie badania są na nfz. Na nfz morfonmocz kiła glukoza TSH. Te droższe toxo, HIV hcv niestety trzeba robić prywatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostalam wynik drugiej bety i z 867 podniosła się na 4 tys [emoji2955] skąd taki duży skok ?
O Boże jutro mam wizytę wiec mam nadzieje ze już coś będzie widać przy takim poziomie betyA może są dwie fasolki? [emoji7][emoji848]
Może masz po prostu za mało progesteronu, kiedy masz wizytę ? Ja biorę duphaston bo tez miałam niski poziomDziewczyny miała któraś brązowe upławy ? Kurcze boje się , że to zły znak
Dziewczyny! Byłam dziś na pierwszej becie i wyszło 9280. Wg apki to 5t+2d. Trochę mnie martwi że wynik jest tak wysoki. Wskazuje raczej na 6 tydzień ciązy, a no to nie ma szans. Czy któraś też tak miała?A może są dwie fasolki? [emoji7][emoji848]
O Boże [emoji23] jutro mam wizytę wiec mam nadzieje ze już coś będzie widać przy takim poziomie bety [emoji4]
Właśnie zapisałam się na jutro rano bo wolę to sprawdzić . Beta dobrze przyrasta ale wiadomo różnie może byćMoże masz po prostu za mało progesteronu, kiedy masz wizytę ? Ja biorę duphaston bo tez miałam niski poziom