PaulinaMalina91
Fanka BB :)
Dalej czekam ... za chwile mnie ten stres zje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam kciuki! Ale to już będzie początek 7 tygodnia, bo obecnie jesteśmy w 6Hej ja mam tak samo 5+5 wg apki pierwsza wizytę mam prawdopobnie w piątek wiec będę na początku 6 tyg. To mój pierwsza ciąża i strasznie się boje, ale ogólnie czuje się super nie mam żadnych dolegliwości poza tym ze czasami mnie kłuje w podbrzuszu
Myśl pozytywnie. Nie wszystko stracone Niektórym dziewczynom nawet w dzień spodziewanego okresu testy wychodzą jeszcze negatywneJa chyba jednak od was się wypisuje. W czwartek mam termin @ ale dzisiaj test czułości 10 biel nad bielami, także wątpię że coś się zmieni
To może spotkamy się na porodowce też Poznań i mam dzień 5+2ja mam 5+3 wg apki także zobaczymy
A który tydzień u Ciebie?Dziewczyny u mnie beta ładnie przyrosła. W do sobotę 74, a dziś 185. Teraz trzymam kciuki aby Wasze przyrosty były ok
HIV, HBs, HCV, toksoplazmoza. Skierowanie mam tylko na postawowe- morfologia, mocz. Od następnej wizyty już wszystko na NFZ.a jakie badania musisz zrobić?
Super! To wszystko idzie ku dobremu
Ja mam dziś 5+4ja mam 5+3 wg apki także zobaczymy
HIV, HBs, HCV, toksoplazmoza. Skierowanie mam tylko na postawowe- morfologia, mocz. Od następnej wizyty już wszystko na NFZ.
Na to wychodzi, albo może gdy jest już echo serca w każdym razie kolejna wizyta 01.02, byle wytrwać tyle czasuTylko przy pierwszej wizycie tej potwierdzającej ciąże badania do wykonania robi się prywatnie, a kolejne juz na Nfz?