jjm86
Fanka BB :)
Trzymam!Wyjezdzam właśnie na badanie USG
Trzymajcie kciuki żeby z fasolka było wszystko oki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam!Wyjezdzam właśnie na badanie USG
To bardzo szybko Ci się pojawił pęcherzyk, ja byłam 4+3 i jeszcze nie miałam, dopiero tydzień później już bylTrzymamy kciuki
ja na USG byłam w 4+4 wtedy był tylko pęcherzyk ciążowy, więc koniecznie daj znac co tam się dzieje dzisiaj mam 5+1 więc będę sobie z wami porównywać co tam się dzieje u mnie
wiem, że każda ciążą inna, ale tylko tak porównawczo nie wiem jak ja wytrzymam 29.01 kiedy mam kolejną wizytę
W pracy jestem i od 15 minut mam taki zjazd energii, że poszłabym spać!
Trzymam. Ja za godzinke jadeWyjezdzam właśnie na badanie USG
Zaczekaj jeszcze kilka dni, może @ jednak nie przyjdzieJa chyba jednak od was się wypisuje. W czwartek mam termin @ ale dzisiaj test czułości 10 biel nad bielami, także wątpię że coś się zmieni
ja bym poczekała,bo to jeszcze 4 dni niektórym w dniu spodziewanej @ wychodzi dopiero cień cienia także spokojnieJa chyba jednak od was się wypisuje. W czwartek mam termin @ ale dzisiaj test czułości 10 biel nad bielami, także wątpię że coś się zmieni
ja mam 5+3 wg apki także zobaczymyTrzymamy kciuki
ja na USG byłam w 4+4 wtedy był tylko pęcherzyk ciążowy, więc koniecznie daj znac co tam się dzieje dzisiaj mam 5+1 więc będę sobie z wami porównywać co tam się dzieje u mnie
wiem, że każda ciążą inna, ale tylko tak porównawczo nie wiem jak ja wytrzymam 29.01 kiedy mam kolejną wizytę
W pracy jestem i od 15 minut mam taki zjazd energii, że poszłabym spać!
PowodzeniaTrzymam. Ja za godzinke jade
Hej ja mam tak samo 5+5 wg apki pierwsza wizytę mam prawdopobnie w piątek wiec będę na początku 6 tyg. To mój pierwsza ciąża i strasznie się boje, ale ogólnie czuje się super nie mam żadnych dolegliwości poza tym ze czasami mnie kłuje w podbrzuszuCześć Dziewczyny,
Dziś u mnie 5tc+5dc, wizyta w środęZ objawów doszły mi mega zimne stopy i dłonie oraz dziwny posmak w buzi, coś zjem ale zaraz i tak nie czuje tego smaku, tylko taki posmak neutralny zostaje.. trudno opisać nawet. Tez coś macie podobnego?
ja zawsze mam zimne także u mnie to normalneCześć Dziewczyny,
Dziś u mnie 5tc+5dc, wizyta w środęZ objawów doszły mi mega zimne stopy i dłonie oraz dziwny posmak w buzi, coś zjem ale zaraz i tak nie czuje tego smaku, tylko taki posmak neutralny zostaje.. trudno opisać nawet. Tez coś macie podobnego?