reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Laski zobaczcie co wyczytalam😮

• W ciążach pojedynczych nasilone nudności i wymioty wiążą się z mniejszym ryzykiem utraty ciąży, czyli poronienia.”
Nie czytaj takich rzeczy 🙈 z ciekawości rozmawiałam z koleżankami które były w ciąży i żadna nie miała większych objawów a już na pewno nie było mdłości i wymiotów 🙂 i maja zdrowe dzieci

reklama
Przykro ze tak można liczyć na teściowa. Ciekawa jestem jak moja by zachowała chociaż jak narazie mamy dobre kontakty. Ale jak to się mówi w biedzie poznaje się przyjaciela. Trzymaj sie😘

Dziewczyny ja się czuję jakbym dostała w twarz. Mój lekarz prosil żebym leżała przez najbliższe 2 tyg przez tego krwiaka i generalnie przez bardzo przekrwiona macicę, plamienia itp. Przyjechała do mnie teściowa pomoc i miala zostać te 2 tyg żeby opiekować się synem. Słuchajcie dziś mi oświadczyła , że wraca do domu bo ona musi sprzątać na święta...
Rozumiecie to , ja walcze o ciążę a ona zostawia mnie bo musi sprzątać i kwiaty podlewać
Zrobiło mi się mega przykro aż się popłakałam [emoji22]
Tak mi przykro mam nadzieję że znajdziesz jakąś pomoc.

Moja się deklarowała, że jak będzie problem to jeden telefon i przyjeżdża. Mąż specjalnie po nią pojechał 130km

Dopóki nie mieliśmy dzieci to moja nawet zagranice chciała za mną jechać, żeby mi przy potencjalnych dzieciach pomagać ;) a teraz, jak mąż zaczął jeździć w delegacje, a ja zostałam sama z dzieckiem (jeszcze przed ciąża) to usłyszałam, ze musimy sobie jakoś radzić, bo ona nie ma jak pomoc [emoji2370]
Nic nie zrobisz, nie ma się co denerwować ;)

Moja córka w czerwcu skończy 5 lat. Teściowa dowiedział.nas( na tzw obiad ) może że 4 razy odkąd jestem z moim mężem. A do Zosi przyjechała raz rok temu na tydzień jak zaczęłam.nowa pracę a Zosia się od razu pochorowała. Teraz na dzień babci córka mówi babciu ty wcale nie przyjeżdżasz do mnie a teściowa no przecież byłam.rok temu [emoji16]

Moja córka w czerwcu skończy 5 lat. Teściowa dowiedział.nas( na tzw obiad ) może że 4 razy odkąd jestem z moim mężem. A do Zosi przyjechała raz rok temu na tydzień jak zaczęłam.nowa pracę a Zosia się od razu pochorowała. Teraz na dzień babci córka mówi babciu ty wcale nie przyjeżdżasz do mnie a teściowa no przecież byłam.rok temu [emoji16]
Nie no coś bez nazwy... Nie rozumiem jak można mieć takie podejście do wnuczki.

Masakra jednym słowem..

reklama
Do góry