E
Ewka34
Gość
Moja jest mojego wzrostuYo moja córka już mnie dogania, ma 170cm wzrostu, ja 176.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja jest mojego wzrostuYo moja córka już mnie dogania, ma 170cm wzrostu, ja 176.
Ja angażuję męża w takie sprawdzanie [emoji1787] bardzo chętnie bierze w tym udział, a fajnie tak, delikatnie to robi [emoji1787]Ja tak mam że nie kiedy mało co bolą i ciągle dotykam [emoji51]
Powiem ci że trzeba go zrozumieć bo jest specyficzny ale ja zawsze z niezłąm żartuje wczoraj mu nawet powiedziałam że przez jego zakazy seksu mam nocne orgazmyFajny gin, taki z poczuciem humoru hehe
Ja w sumie dwa lata, ale od ok pół roku, w sumie od 7 miesiąca była dokarmiana mm.Ja krótko karmiłam piersia może tym razem uda sie dłużej [emoji849]
Zobaczymy, jaki ten mój nowy gin bedzie. A też do faceta idę [emoji1787]Powiem ci że trzeba go zrozumieć bo jest specyficzny ale ja zawsze z niezłąm żartuje [emoji854] wczoraj mu nawet powiedziałam że przez jego zakazy seksu mam nocne orgazmy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bardzo ładnie ❤Ja w sumie dwa lata, ale od ok pół roku, w sumie od 7 miesiąca była dokarmiana mm.
To co teraz napiszę jest nadal dla mnie nie do uwierzenia : narzeczona mojego znajomego typowa górolka z pod Zakopanego ciągła cycka do 12 roku życia !!! Jej mama miała straszny problem z laktacją, nie dało się lekami zatrzymać bo strasznie się źle czuła, no i tak zostało że zawsze po szkole ciągła cyca!! A najlepsze jest to że produkują oscypki tak że no....Ja krótko karmiłam piersia może tym razem uda sie dłużej
No właśnie licząc np. od 1 stycznia, w dniu 27 lutego powiesz, że jesteś w pierwszym miesięcu? Przecież minie prawie dwa. Oczywiście skończył się jeden pełny dopiero, ale jesteś już w trakcie albo nawet pod koniec drugiego. Czemu miałabym 27 lutego mówić, że jestem w pierwszym miesiącu?A nie wiem mniejsza juz o to ja to sobie wole liczyć tak bo większość stron tak podaje i lekarz tez tak liczy. I wiem ze nie ma tygodnia 0 ale jednak co byś nie liczyła czy tygodnie czy miesiące to tego 1 się nie wlicza. Jak liczysz np 4 miesiące od stycznia to stycznia nie wliczasz tylko zaczynasz od lutego liczyć.
Hyhyhyhyhy fuj jak dobrze że nie lubię oscypkowTo co teraz napiszę jest nadal dla mnie nie do uwierzenia : narzeczona mojego znajomego typowa górolka z pod Zakopanego ciągła cycka do 12 roku życia !!! Jej mama miała straszny problem z laktacją, nie dało się lekami zatrzymać bo strasznie się źle czuła, no i tak zostało że zawsze po szkole ciągła cyca!! A najlepsze jest to że produkują oscypki tak że no....
ObrzydliweTo co teraz napiszę jest nadal dla mnie nie do uwierzenia : narzeczona mojego znajomego typowa górolka z pod Zakopanego ciągła cycka do 12 roku życia !!! Jej mama miała straszny problem z laktacją, nie dało się lekami zatrzymać bo strasznie się źle czuła, no i tak zostało że zawsze po szkole ciągła cyca!! A najlepsze jest to że produkują oscypki tak że no....