reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Słuchajcie właśnie w radio mówili ze jakaś dziewczyna 31 lat w zaawansowanej ciąży miała prawie 3 promile alkoholu [emoji853][emoji36]gdzie tu sprawiedliwość ? Taka dziewucha pije i zaawansowana ciąża i jeszcze zagraża dziecku. No wkirzylam się :/
Z reguły patologia ma ciąże donoszone, a ktoś kto naprawdę oragnie dziecka ma problem z zajściem. Niesprawiedliwe to, szkoda tylko tych dzieci z takich rodzin.

Jesoo 60 chyba musiałabym mordę zaszyć i łapy taśma zakleić [emoji1787]
Ja po straconej ciąży obżeralam sie i wazylam prawie 90, ale zaparłam siė i do sierpnia 2018 czyli w 8 msc schudłam do 65. Ale znowu zaczelam sie obżerac i tak waga mi sie kulała miedzy 70 a 75. Tym razem juz bede dbała o linię. Chocby dla wlasnego komfortu osychicznego.

Zazdroszczę Wam tych zachcianek i smaków, mi na samą myśl o jedzeniu jest niedobrze ☹️ Ale muszę coś zjeść bo jak czuje głód to jest jeszcze gorzej... a nie tak dawno mówiłam ze nic mi nie jest 🤔

Kolejna wizytę mam 23.02, i właśnie po nich mam się umówić dopiero na prenatalne, powiedzial, że nie muszę wcześniej i będzie wystarczyło 2 tyg. przed się umówić. Bo to w gabinecie u niego. Chyba, że... Jest już wynik z posiewu, tam coś wyszło jednak, to uciekam od tego lekarza ;)
Tez mam 23.02 [emoji3]
Wow, kawal bobasa [emoji3059]
Moje dwie ostatnie ciaze, to takie dzieci okruszki, po 2900kg [emoji38] wiec teraz tez moze byc mikrusek [emoji3059]
Moj pierwszy 3715g teraz sie az boje [emoji85]

Skonczyl się 7 tydz zaczął 8 [emoji854]
Preglife pokazuje najpierw aktualny tydzien, a pod spodem tydzień skonczony plus dzień, który jest aktualnie.
Screenshot_20210203_153422_com.gravid.gravid.jpeg

reklama
Do góry